Kort præsentation af Bulgariens officielle statstidende

Kort præsentation af Bulgariens officielle statstidende

Print siden

Bulgariens statstidendes logo

Den bulgarske regerings officielle statstidende.

På dette website kan du finde hele indholdet af alle udgaver af Bulgariens statstidende fra de seneste 7 år i pdf-format. Websitet er offentligt tilgængeligt og helt gratis at benytte.

Statstidende består af to dele (en officiel og en uofficiel).

  • Førstnævnte indeholder alle dokumenter fra officielle institutioner som regeringen, Bulgariens nationalforsamling, forfatningsdomstolen osv. Det kan være love, afgørelser, erklæringer, forordninger osv.
  • Den uofficielle del indeholder afgørelser og kendelser fra alle ministerier og kommuner om mange af deres aktiviteter. Mange korte meddelelser fra virksomheder som blandt andet meddelelser om stiftelse eller om lukning offentliggøres også her.

Statstidende offentliggør officielle dokumenter, når de er blevet vedtaget i Bulgariens nationalforsamling, i den form de blev vedtaget. Det betyder desværre, at statstidende primært består af redigerede og korrigerede udgaver af de officielle dokumenter, og ikke af de fuldstændige tekster til de gældende love i Bulgarien. Derfor giver en søgning i databasen hovedsageligt information om ændringer af retsakter og ikke hele listen over gældende lovgivning.

EU-lande

N-Lex er et fælles kontaktpunkt til nationale lovgivningsdatabaser i de enkelte EU-lande.

Vælg et af landene herunder, og søg efter retsakter eller find ud af mere om landets retssystem.
Ikke-EU-lande

N-Lex har links til og beskrivelser af websites for ikke-EU-lande.