Follow the documentation check lists: Creating a wiki page & Review and Publishing a wiki page . Those check lists are not accessible to the National Agencies.Do not copy a page without following the check list. A copied page no matter the status will automatically be published on saving. The location of the page must be changed to Copied pages - restricted to editors before first save to avoid this. Please, note this message as well as the check lists are not visible to the NA user group.This check list is not visible to the National Agencies.

  • Ensure that the location is under Copied pages - restricted to editors

  • If changes are required to be done by EAC IT TRAINING
    • Update status to Changes & Send request to EAC IT Training


IMT reference:  https://webgate.ec.europa.eu/imt/browse/ITT-3302

Page labels:


User review IMT reference: 

Status:The page should be marked by one of the 6 statuses. The page may be in DRAFT or is ready for or undergoing  . If the page is published for NA Working group review it will be indicated as  .
Finally the page is PUBLISHED.  The page may be hidden from the NA user group once it is  but may remain on this wiki for reference. Please, note this message is not visible to the NA user group.
Na tej strani najdete razlago, kako v prijavni obrazec za svojo organizacijo vnesete podrobnosti o organizaciji prijaviteljici.


Pomnite, da se lahko vprašanja in polja razlikujejo glede na ključno aktivnost vaše prijave.V spodnjem primeru je dodana organizacija prijaviteljica. Če se prijavljate v imenu konzorcija za mobilnost, si oglejte tudi Prijavni obrazci Konzorcij za mobilnost.Hitri pregled korakov

Podroben opis korakov


Koraki

Kliknite »Sodelujoče organizacije« v stranskem meniju.

Kliknite povezavo Sodelujoče organizacije v stranskem meniju. Odpre se stran Sodelujoče organizacije. V tem primeru se lahko dodajo organizacija prijaviteljica in partnerske organizacije.

Vnesite »identifikacijsko kodo organizacije«.

Vnesite identifikacijsko kodo organizacije, ki je organizacija prijaviteljica. Podrobnosti organizacije, ki je povezana s to identifikacijsko kodo, so samodejno vnesene v prijavni obrazec.

  1. Polje identifikacijska koda organizacije je označeno z zeleno črto. To pomeni, da je bila vnesena identifikacijska koda organizacije prepoznana. Rdeč opozorilni znak pred poljem za identifikacijsko kodo organizacije označuje, da so potrebne dodatne podrobnosti o organizaciji.
  2. Podrobnosti o organizaciji, ki so povezane s to identifikacijsko kodo organizacije, so vnesene v prijavni obrazec. Na tej strani sta prikazana uradni naziv in država.
  3. Za ogled vseh podrobnosti o organizaciji in za vnos dodatnih obveznih podrobnosti o organizaciji kliknite na gumb Meni in izberite Podrobnosti o organizaciji.

Posodobite podrobnosti o organizaciji.

Odpre se stran Podrobnosti o organizaciji prijaviteljici.

Za prehod na druge predele trenutne strani lahko kliknete zavihke na vrhu strani. Lahko pa se tudi pomaknete navzdol in tako odkrijete preostali del strani. Zavihki, označeni z zeleno kljukico, so izpolnjeni. Zavihki, označeni z rdečim opozorilnim znakom, nakazujejo manjkajoče podatke.

Podrobnosti o organizaciji prijaviteljici so samodejno izpolnjene s podrobnostmi o organizaciji, ki ste jih vnesli v Sistem za registracijo organizacij. Teh ni mogoče spreminjati v obrazcu, vendar pa je v tem odseku dovoljeno dodati neobvezne dodatne informacije (npr.: oddelek ali e-poštni naslov).

Posodobite profil (če je potrebno).

Najprej je treba posodobiti profil.

V spustnem meniju izberite Vrsta organizacije. Polje Vrsta organizacije bo že izpolnjeno, če ste se v preteklosti že prijavljali na program Erasmus+. Preverite, ali so prikazani podatki pravilni. Če podatki niso pravilni, izberite pravilno možnost v spustnem meniju.

Dodajte »Osebe, povezane z organizacijami«.

Naslednji odsek, ki ga je treba izpolniti v obrazcu podatki o organizaciji prijaviteljici, je Osebe, povezane z organizacijami. Obiščite spletno mesto Spletni obrazci Dodajte osebe, povezane z organizacijami in si oglejte, kako dodati te osebe v spletni obrazec.

Posodobite Dodatna polja in zavihki.

V odseku Ozadje in izkušnje so potrebne dodatne informacije. V razpoložljiva polja za prosto besedilo vnesite potrebne informacije.

V tem primeru se prikažejo dodatna polja, saj ste pri vprašanju o predhodnem sodelovanju pri projektu izbrali Da. Da izpolnite ta odsek, morate v tem primeru navesti dodatne potrebne informacije.

Izpolnite informacije o organizaciji prijaviteljici

Ko so v obrazcu posodobljeni vsi podatki o organizaciji, se vrnite nazaj na glavno stran Sodelujoče organizacije.

Organizacija prijaviteljica je tako označena z zeleno kljukico, ki nakazuje, da so bili vneseni vsi obvezni podatki.

Če je v obrazcu potreben samo vnos organizacije prijaviteljice in so zavedeni vsi podatki, je zavihek Sodelujoče organizacije označen z zeleno kljukico v stranskem meniju.

Povezani članki