Follow the documentation check lists: Creating a wiki page & Review and Publishing a wiki page. Those check lists are not accessible to the National Agencies.Do not copy a page without following the check list. A copied page no matter the status will automatically be published on saving. The location of the page must be changed to Copied pages - restricted to editors before first save to avoid this. Please, note this message as well as the check lists are not visible to the NA user group.This check list is not visible to the National Agencies.

  • Ensure that the location is under Copied pages - restricted to editors

  • If changes are required to be done by EAC IT TRAINING
    • Update status to Changes & Send request to EAC IT Training
IMT reference: 

Page labels:


User review IMT reference: 

Status: The page should be marked by one of the 6 statuses. The page may be in DRAFT or is ready for or undergoing  . If the page is published for NA Working group review it will be indicated as  .
Finally the page is PUBLISHED.  The page may be hidden from the NA user group once it is  but may remain on this wiki for reference. Please, note this message is not visible to the NA user group.
Tällä sivulla kerrotaan, miten organisaatio rekisteröidään organisaatioiden rekisteröintijärjestelmään, jos aiot osallistua johonkin kansallisten toimistojen hallinnoimaan Erasmus+-ohjelmaan tai Euroopan solidaarisuusjoukot -ohjelmaan kuuluvaan toimeen.


Varmista ennen organisaation rekisteröinnin aloittamista, ettei sitä ole jo rekisteröity. Käytä tarkistamiseen organisaatioiden rekisteröintijärjestelmän hakutoimintoa.


Viimeistele rekisteröinti ja tallenna edistymisesi napsauttamalla Register my organisation ‑painiketta.  Tämä painike ei ole aktiivinen, ennen kuin kaikki pakolliset osat on täytetty. Rekisteröinnin jälkeen käytettävissä on lisäosia, joiden avulla voit ladata järjestelmään asiakirjoja tai tarkastella niihin liittyvää akkreditointia. Tällä hetkellä näytetään vain korkea-asteen koulutuksen Erasmus+-peruskirja.Organisaatioiden rekisteröintijärjestelmässä ei ole automaattista tallennustoimintoa. Älä sulje selainta tai siirry toiselle verkkosivulle, ellet ole viimeistellyt rekisteröintiä napsauttamalla Register my organisation -painiketta. Muussa tapauksessa antamasi tiedot menetetään ja rekisteröinti on aloitettava alusta.

Siirry Erasmus+-ohjelman ja Euroopan solidaarisuusjoukkojen alustalle.


Tarkista ennen uuden rekisteröinnin aloittamista, ettei organisaatiotasi ole vielä rekisteröity.

Tarkista varmuuden vuoksi, ettei organisaatiotasi ole jo rekisteröity, käyttäen hakutoimintoa. Kun olet varma, ettei sitä ole rekisteröity, rekisteröi organisaatiosi.

Jos löydät useita tuloksia, jotka vastaavat organisaatiosi tietoja, pyydä työtoverilta apua oikean tunnuksen valitsemisessa. Jos johonkin PIC-koodeista/organisaatiotunnuksista liittyy ECHE-koodi, tämä katsotaan oikeaksi organisaatiotunnukseksi, jota voit käyttää hakemuksissasi. 


Napsauta painiketta ”Register My Organisation”.

Aloita organisaatiosi rekisteröinti

  1. napsauttamalla Register My Organisation -painiketta Erasmus+-ohjelman ja Euroopan solidaarisuusjoukkojen alustan kotisivulla tai 
  2. organisaatiovalikon Organisations menu kautta valitsemalla Register My Organisation.

Sinut ohjataan organisaatioiden rekisteröintijärjestelmään.Kirjaudu sisään käyttäen EU login -tunnuksiasi.

Jos et ole vielä kirjautunut mihinkään Euroopan komission järjestelmään, sinua kehotetaan kirjautumaan sisään EU Login -tunnuksillasi.

Jos sinulla ei ole EU Login -tunnuksia, voit välittömästi luoda tilin tällä sivulla. Muista käyttää sähköpostiosoitetta, joka liittyy EU Login -tiliisi ja jota käytetään minkä tahansa Euroopan komission järjestelmän käyttämiseen. Lisätietoja on  EU Login -sivulla.

Aloita napsauttamalla "Edit" -painiketta.

Aloita prosessi napsauttamalla Welcome to the Organisation Registration system ‑näytössä Edit-painiketta. Rekisteröinnin tila on DRAFT (alustava). 

Anna organisaation tiedot kohdassa "Organisation data".

Anna organisaatiostasi tarvittavat tiedot, kuten virallinen nimi, liikenimi, oikeudellinen asema, kieli, maa ja niin edelleen. Jos organisaatiollasi on jo PIC-koodi mutta organisaatiotietoja ei ole siirretty organisaatioiden rekisteröintijärjestelmään, syötä ne tässä näytössä.

Muista tarkistaa, onko organisaatiosi siirretty, käyttämällä hakutoimintoa. Jos löydät organisaation, sinun ei tarvitse rekisteröityä uudelleen.


Työkaluvihjeet, jotka on merkitty kuvakkeella , sisältävät lisäohjeita ja apua kunkin kentän täyttämiseen.

Kun kaikki pakolliset tiedot on syötetty, Organisation data -valikkokuvake muuttuu vihreäksi ja voit siirtyä kohtaan Legal Address.
Anna virallinen osoite kohdassa "Legal Address".

Siirry sivuvalikon kohtaan Legal address ja anna tarvittavat tiedot virallisesta osoitteesta. 

Kun kaikki pakolliset kentät on täytetty, Legal Address -valikkokuvake muuttuu vihreäksi ja voit siirtyä kohtaan Organisation Contact PersonLisää yhteyshenkilö kohdassa "Organisation Contact Person".


Siirry sivuvalikon kohtaan "Authorised User".


Lähetä rekisteröinti.

Kun rekisteröintilomakkeeseen on syötetty kaikki tiedot, Register my organisation -painike on käytössä. Lähetä tiedot ja viimeistele rekisteröinti napsauttamalla painiketta.

Näyttöön tulee vahvistusviesti sekä juuri luomasi organisaatiotunnusOrganisaatiotunnus koostuu kahdeksasta numerosta, joita edeltää E-kirjain.

Näytön yläosassa tila on muuttunut alustavasta (Draft) rekisteröityyn (Registered) ja näytöllä näkyy juuri luotu organisaatiotunnus

Tila Registered kertoo, että rekisteröinti onnistui. Se ei tarkoita, että kansallinen toimisto olisi jo sertifioinut organisaation. 

Kun olet rekisteröinyt organisaatiosi, käytettävissä on kaksi uutta osaa:

Nyt voit myös lisätä valtuutettuja käyttäjiä

Osa "Accreditations"

Osa Accreditations näkyy sivuvalikossa rekisteröinnin onnistuttua. Jos organisaatiosi ei ole koskaan rekisteröitynyt Euroopan komissioon, tässä osassa ei näytetä mitään tietoja. Jos olet syöttänyt PIC-koodin, johon liittyy korkea-asteen koulutuksen Erasmus+-peruskirja (ECHE), peruskirja näkyy tässä. Jos olet unohtanut syöttää PIC-koodisi osassa Organisation data, voit tehdä sen tässä vaiheessa. Päivitä sen jälkeen organisaatiosi tiedot napsauttamalla painiketta Update my organisation ja palaa osaan Accreditations tarkistamaan, näkyykö ECHE-koodisi nyt.
Osa "Documents"

Kun organisaatio on rekisteröity, voit lisätä asiakirjoja, joita kansallinen toimisto tarvitsee sertifioidakseen organisaation. Tietoa järjestelmään ladattavista asiakirjoista saat Erasmus+-ohjelman ja Euroopan solidaarisuusjoukkojen ohjelmaoppaista. Lisätietoja organisaation asiakirjojen lataamisesta ja hallinnasta on sivulla OID Asiakirjojen hallinta.


Ilmoitus

Organisaatioiden rekisteröintijärjestelmä lähettää sähköpostitse ilmoituksen organisaation rekisteröijälle ja kaikille valtuutetuiksi merkityille henkilöille. Ilmoitus sisältää organisaatiotunnuksen, lisätietoja ja asiaan liittyviä linkkejä.


Related articles