Follow the documentation check lists: Creating a wiki page & Review and Publishing a wiki page. Those check lists are not accessible to the National Agencies.Do not copy a page without following the check list. A copied page no matter the status will automatically be published on saving. The location of the page must be changed to Edit pages - restricted to editors before first save to avoid this. Please, note this message as well as the check lists are not visible to the NA user group.This check list is not visible to the National Agencies.

  • Ensure that the location is under Edit pages - restricted to editors

  • If changes are required to be done by EAC IT TRAINING
    • Update status to Changes & Send request to EAC IT Training 
IMT reference: 

Page labels:


User review IMT reference: 

Status:  The page should be marked by one of the 6 statuses. The page may be in DRAFT or is ready for or undergoing  . If the page is published for NA Working group review it will be indicated as  .
Finally the page is PUBLISHED.  The page may be hidden from the NA user group once it is  but may remain on this wiki for reference. Please, note this message is not visible to the NA user group.Miután szervezetét/intézményét regisztrálta a Szervezetek Regisztrációs felületén, fel tudja tölteni azokat a dokumentumokat a felületre, amire a Tempus Közalapítványnak szüksége van ahhoz, hogy szervezetét/intézményét hitelesíteni tudja. A feltöltendő dokumentumokkal kapcsolatos információk megtalálhatók az Erasmus+ és az Európai Szolidaritási Testület Pályázati útmutatójában.

Amennyiben szervezete/intézménye átmásolásra került a SEDIA platformról az ORS felületre, a feltöltött dokumentumok is automatikusan átmásolásra kerültek. Amikor ellenőrzi szervezete/intézménye adatait nézze át a feltöltött dokumentumokat is. A dokumentumok hitelesítése nem lehet 6 hónapnál régebbi.

Lépjen az ORS felületen a "Documents" részhez:

  1. Közvetlenül a regisztráció véglegesítése után a "Documents" részre kattintva vagy 
  2. "My Organisations" menün keresztül.

Az ORS felületére feltöltött dokumentumokat törölni nem lehet.Gyors elérés


Lépések részletezése
1

Kattintson a "My Organisations" lehetőségre.

Ha éppen nincs bejelentkezve egyik bizottsági felületre sem, akkor először be kell jelentkeznie EU Login felhasználói fiókjához tartozó adataival. 

Itt azok a regisztrált szervezeteket/intézményeket láthatóak, melyekhez önnek hozzáférése van. Szervezete/intézménye adatainak eléréséhez kattintson a "Details" (részletek) oszlopban található "kék nyíl ikonra".


2

Lépjen a "Documents" részhez.

A bal oldali menüben lépjen a "Documents" részhez. Amennyiben töltött már fel a szervezetéhez/intézményéhez tartozó dokumentumot, itt meg tudja nézni azokat.


3

Dokumentum feltöltése.

 Az "Add document" gombra kattintva egy feltöltő ablak jelenik meg.

4

Egy fájl maximális mérete 50 MB lehet.

A feltöltött dokumentumok száma és együttes mérete nincs korlátozva, azonban az egyes fájlok maximális mérete nem lehet több, mint 50 MB.5

Feltölteni kívánt fájl kiválasztása.

  • Select file: Kattintson a "Choose File" lehetőségre és válassza ki számítógépéről a feltölteni kívánt dokumentumot.
  • Document Type: Miután kiválasztotta a megfelelő fájlt, a legördülő listából válassza ki az adott dokumentum típusát (Document type). Amennyiben nem talál megfelelő típust a listában, kérjük, válassza az "Other" lehetőséget.

  • Miután kiválasztotta a megfelelő fájl és a legördülő listából a dokumentum típusát, kérjük, kattintson az "Upload" (feltöltés) gombra.

Ezután a felületen a dokumentumok listájában meg fog jelenni az újonnan feltöltött fájl. Ismételje meg a feltöltés folyamatát annyiszor, amennyiszer szükséges.6

Módosítások, feltöltések mentése.

Miután feltöltött minden dokumentumot, az "Update my organisation" gombra kattintva véglegesítheti, mentheti a módosítást, feltöltést. Amennyiben a mentés sikeres volt, megjelenik egy felugró (Success) üzenet. Az OK gombra kattintva zárja be az ablakot.

Amennyiben a fent említett lépések elmaradnak, a feltöltött dokumentumok nem lesznek elmentve az ORS felületen.

Sikeres mentést követően minden fájl neve mellett meg fog jelenni egy kék színű letöltő gomb.

Lehetőség van az adatok oszlopok szerinti sorba rendezésére, valamint egy adott dokumentum keresésére is. További információ erről: Funkciók felsorolása részben.7

Dokumentumok letöltése.

Egy feltöltött fájl letöltéséhez csak kattintson a dokumentum neve mellett lévő kék letöltő gombra. A fájl mentéséhez vagy megnyitásához kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.Kapcsolódó fejezetek