Kövesse a dokumentáció ellenőrző listáját: Creating a wiki page & Review and Publishing a wiki page. Those check lists are not accessible to the National Agencies.Do not copy a page without following the check list. A copied page no matter the status will automatically be published on saving. The location of the page must be changed to Copied pages - restricted to editors before first save to avoid this. Please, note this message as well as the check lists are not visible to the NA user group.This check list is not visible to the National Agencies.

 • Ensure that the location is under Copied pages - restricted to editors

 • If changes are required to be done by EAC IT TRAINING
  • Update status to Changes & Send request to EAC IT Training


IMT reference: 

Page labels:


User review IMT reference: 

Status:  The page should be marked by one of the 6 statuses. The page may be in DRAFT or is ready for or undergoing  . If the page is published for NA Working group review it will be indicated as  .
Finally the page is PUBLISHED.  The page may be hidden from the NA user group once it is  but may remain on this wiki for reference. Please, note this message is not visible to the NA user group.
Ez az oldal a Szervezetek Regisztrációs felületének alapvető funkcióit mutatja be.
Az Erasmus+ és az Európai Szolidaritási Testület felülete.

Az Erasmus+ és az Európai Szolidaritási Testület felületén a következő lépéseket kell megtennie:

 1. Regisztrálja szervezetét/intézményét az "Organisations" menüben, ha az Erasmus+ vagy az Európai Szolidaritási Testület decentralizált pályázattípusaiban szeretne részt venni.
 2. Az Erasmus+ és Európai Szolidaritási Testület pályázati űrlapjait a támogatások és az akkreditáció kérelmezéséhez az "Opportunities" gomb segítségével érheti el.

Ez az oldal azok számára is elérhető, akik még nem rendelkeznek EU Login hozzáféréssel. 

A nyitóoldalon a következő lehetőségeket találja:

 1. "Home" gomb - A legtöbb oldalon elérhető, amellyel visszatérhet a nyitóoldalra. 
 2. "Opportunities" menüpont -  Az Erasmus+ és az Európai Szolidaritási Testület Online pályázati űrlapjait érheti el, vagy használhatja a gyors elérési gombokat is. 
 3. "Organisations" menüpont -  Regisztrálhatja szervezetét/intézményét, megjelenítheti szervezetei/intézményei listáját vagy rákereshet szervezetekre/intézményekre.
 4. bejelentkezett felhasználó neve, a névre kattintva megjelenik a kijelentkezés gomb. 
  Megjegyzés: A felhasználónév csak akkor jelenik meg, ha erre - vagy bármely más az Európai Bizottság által fejlesztett - felületre már bejelentkezett az EU Login-on keresztül. Ha nem jelentkezett be, a bejelentkező gomb jelenik meg. 
 5. "Search" funkció tartalmazza a bővített keresést is.
 6. "Register My Organisation" gomb segítségével regisztrálhatja szervezetét/intézményét.
 7. Gyors eléréshez használja:
  1. "My Organisations" gomb - szervezetei/intézményei listáját jeleníti meg. 
  2. "Erasmus+ Opportunities" gomb - az Erasmus+ Online pályázati űrlapjait érheti el.
  3. "European Solidarity Corps Opportunities" gombaz Európai Szolidaritási Testület Online pályázati űrlapjait érheti el.Szervezetek Regisztrációs felületének képernyőképei és alapjai.

Az Erasmus+ és Európai Szolidaritási Testület felületén az "Organisations" menüpont alatt nyílik meg a Szervezetek Regisztrációs felülete (ORS).

A képernyőn a következő elemeket láthatja:

 1. "Menu" gomb, "Home" gomb és a regisztráció státusza (Status):

  1. "Menu" gomb - bal oldali menü lenyitása és összecsukása  

  2. "Home" gomb - Nyitóoldal: "Welcome to the Organisation Registration System" oldal megnyitása. 

  3. "Status" - a regisztráció során a státusz Draft (piszkozatként) jelenik meg. Az űrlap sikeres jóváhagyása után a státusz Registered (regisztrálva) állapotra módosul. 

 2. A bal oldali menü lehetővé teszi, hogy navigáljon a regisztrációs űrlap különböző szakaszai között. Azonban minden szakaszt ki kell töltenie, mielőtt a következőre lép. 
  A menüpontok előtt található ikonok a szakaszok befejezését jelzik: 

  1. Piros: Hiányos szakasz. A következő szakaszig nem léphet tovább, amíg az aktuális szakaszt nem fejezte be.

  2. Zöld: Szakasz kész. Továbbléphet a következő szakaszra.  

 3. Főoldal.

 4. "Register my organisation" gomb. Csak akkor lesz aktív, ha minden szakaszt kitöltött. Kötelező szakaszok és mezők az űrlapon.

A regisztrációs űrlapon a kötelező mezők kitöltését piros csillag * ) jelzi.  

Az (info) ikonnal jelzett, rendelkezésre álló eszköztippek további útmutatást és segítséget nyújtanak az egyes mezők kitöltéséhez. Az eszköztippek megjelenítéséhez vigye az ikon fölé az egérmutatót.

A szabadszöveges mezők karakterszámlálói jelzik, hogy hány karaktert lehet még beírni az aktuális mezőbe.

Ha a kötelezően kitöltendő mezőt nem a hozzá tartozó követelmények szerint tölt ki, vagy törli a mező tartalmát, a mező háttere pirosra vált, alatta pedig egy figyelmeztetés jelenik meg. A folytatáshoz ki kell javítania a hibát. Navigáció az űrlapszakaszokon keresztül.


Az  oldalmenü segítségével tud navigálni a regisztrációs űrlap különböző szakaszai között. Az aktuális szakasz teljes kitöltése után (amelyet egy zöld ikon jelez) léphet tovább a következőre. Ha a következő szakaszra próbál navigálni anélkül, hogy az előzőt hiánytalanul kitöltötte volna, figyelmeztető üzenet jelenik meg. 


Az oldalsó menü is összecsukható, de ha ezt a beállítást használja, a "Register my organisation" (szervezet regisztrálása) gomb nem látható. Funkciók listája. 

Például a Szervezeteim/intézményeim vagy a keresési eredmények alatt megjelenő listák, a következő funkciókkal rendelkeznek:

 1. A rendelkezésre álló tételek száma külön, a lista tetején jelenik meg. 
 2. A listát a különböző oszlopok szerint növekvő vagy csökkenő sorrendbe rendezheti, ha egy adott oszlopban rákattint a fel/le nyílra.
 3. Az eredménylista jobb felső sarkában található egy keresőmező, amely a felsorolt bejegyzéseken való kereséshez használható. 
 4. Az alsó nyilak segítségével megjelenítheti a lista további elérhető tételeit.Kapcsolódó fejezetek