Follow the documentation check lists: Creating a wiki page & Review and Publishing a wiki page. Those check lists are not accessible to the National Agencies.Do not copy a page without following the check list. A copied page no matter the status will automatically be published on saving. The location of the page must be changed to Copied pages - restricted to editors before first save to avoid this. Please, note this message as well as the check lists are not visible to the NA user group.This check list is not visible to the National Agencies.

  • Ensure that the location is under Copied pages - restricted to editors

  • If changes are required to be done by EAC IT TRAINING
    • Update status to Changes & Send request to EAC IT Training

IMT reference: 

Page labels:


User review IMT reference:

Status:The page should be marked by one of the 6 statuses. The page may be in DRAFT or is ready for or undergoing  . If the page is published for NA Working group review it will be indicated as  .
Finally the page is PUBLISHED.  The page may be hidden from the NA user group once it is  but may remain on this wiki for reference. Please, note this message is not visible to the NA user group.


Ez az oldal bemutatja azt, hogy a résztvevő szervezetek esetében, hogyan kell felvinni a Hivatalos képviselő(ke)t és kapcsolattartó(ka)t. A hivatalos képviselő(ke)t és kapcsolattartó(ka)t csak akkor lehet hozzáadni, ha a  pályázó vagy a partner/résztvevő szervezet(ek) / intézmény(ek) már hozzá lettek adva az online pályázati űrlaphoz.

Az alábbi információk mind a pályázók, mind a partner/résztvevő szervezet(ek) / intézmény(ek) esetében érvényesekKérjük, vegye figyelembe, hogy a kérdések vagy a mezők pályázati kategóriánként változhatnak.Gyors lépések

Részletes lépések


Lépések

Kattintson a "Részt vevő szervezet(ek) / intézmény(ek)re" az oldalmenüben

Az oldalmenüben a Részt vevő szervezet(ek) / intézmény(ek)re kattintva elérhetővé válik a Részt vevő szervezet(ek) / intézmény(ek) képernyő.

Nyissa meg a "Szervezet / intézmény adatait" .

  1. A PIC melletti figyelmeztető üzenet azt mutatja, hogy a pályázatban van még hiányzó adat a szervezetről.
  2. Kattintson a menü ikonra majd válassza ki a Szervezet / intézmény adatait.

Kattintson a "Hivatalos képviselő(k) és kapcsolattartó(k)"-ra

Görgessen le a Hivatalos képviselő(k) és kapcsolattartó(k) szekcióhoz vagy kattintson a Hivatalos képviselő(k) és kapcsolattartó(k) navigációs panelre.


Vigye fel a Hivatalos képviselő(ke)t és kapcsolattartó(ka)t.

A Hivatalos képviselő(k) és kapcsolattartó(k) azok a személyek, akik a projekttel kapcsolatban állnak. Legalább két típusát szükséges megadni a kapcsolattartóknak: Hivatalos képviselő és kapcsolattartó személy.

Alapesetben a Kapcsolattartó személy van megjelölve Preferált Kapcsolattartó Személynek akkor is, ha még nem adott meg további információt.

Egyes pályázati űrlapok esetében (pl. KA102 - Szakképzési tanulók és munkatársak mobilitása) a Hivatalos képviselő(k) és kapcsolattartó(k) listája megjeleníti az Online Nyelvi Támogatás oszlopot is. További információt erről az alábbiakban olvashat.


"Hivatalos képviselő" hozzáadása.

Az első Hivatalos képviselő és kapcsolattartó hozzáadásához kattintson a Hivatalos Képviselők sorának menüpontjára, és válassza ki A személy adatait.

A vonatkozó felület megnyílik. A felület két részből áll: Hivatalos képviselő(k) és kapcsolattartó(k) és Cím.

A kötelezően kitöltendő mezők pirossal vannak jelölve.

Adja meg a szükséges információkat a rendelkezésre álló szabad mezőkben. A kötelezően kitöltendő mezőket kitöltött állapotban zöld szín jelöli.

Ha a Hivatalos képviselő(k) és kapcsolattartó(k) címe megegyezik a szervezet címével, kattintson A SZERVEZET/INTÉZMÉNY CÍMÉNEK HASZNÁLATA gombra. Az URF-be felvitt szervezeti cím átkerül az űrlapba.

Ha a hivatalos képviselő(k) és kapcsolattartó(k) címe eltér a szervezet címétől, manuálisan töltse ki a mezőket.

Miután az összes információt megadta, menjen vissza a szervezet adataihoz a navigációs panel segítségével.

A Hivatalos képviselői adatai már láthatóak a listában, és zöld színnel vannak jelölve.


"Kapcsolattartó személy" hozzáadása.

A Kapcsolattartó személy hozzáadásához kattintson a Kapcsolattartó személy sorában található menü gombra, és válassza ki A személy adatait. Adjon meg minden szükséges információt a Kapcsolattartó személy oldalán, ugyanúgy, ahogyan a Hivatalos Képviselő oldalánál tette.


További Kapcsolattartó személyek hozzáadása (ha releváns).

Szükség esetén további kapcsolattartó személyeket is hozzáadhat a szervezetéhez / intézményéhez a KAPCSOLATTARTÓ SZEMÉLY HOZZÁADÁSA gomb segítségével.

A módja ugyanaz, mint a fent leírt Hivatalos Képviselő és Kapcsolattartó Személy esetében.


Preferált Kapcsolattartó személy.

Alapbeállítás szerint az első Kapcsolattartó Személy lesz a Preferált Kapcsolattartó személy. Ezt jelzi a Hivatalos képviselő(k) és kapcsolattartó(k) listájában a Kapcsolattartó személy neve mellett megjelenő rádiógomb.

Ha más személyt szeretne kiválasztani a Preferált Kapcsolattartó Személynek, tegye a rádiógombot annak a személynek a neve mellé.


A szervezettől / intézménytől csak egy személy lehet a preferált kapcsolattartó személy. 
Az Online Nyelvi Támogatás Kapcsolattartója KA102 & KA116 pályázatok esetében.

Néhány jelentkezési lapon lehetőség van Online Nyelvi Támogatás igénylésére. Ebben az esetben szükség van az Online Nyelvi Támogatás Kapcsolattartó Személy adatainak a megadására. Ez a kapcsolattartó személy e-mailben fogja megkapni az Erasmus+ Online Nyelvi Támogatás licenckezelő rendszerbe való belépéshez szükséges adatokat.

Kapcsolattartó személy kiválasztása Online Nyelvi Támogatási Kapcsolattartóként: HU_Online Pályázati Űrlapok: Nyelvtanulási Támogatás (KA102, KA116).

Az Online Nyelvi Támogatás Kapcsolattartó Személy és a Preferált Kapcsolattartó Személy lehet egy és ugyanaz a személy, de nem kötelező.


A Hivatalos képviselő(k) és kapcsolattartó(k) listájában az Online Nyelvi Támogatás alatt lévő rádiógombbal nem változtatható meg az Online Nyelvi Támogatás Kapcsolattartója. A kiválasztásnak az adott tevékenységhez kapcsolódó Nyelvtanulási Támogatás szekcióban kell megtörténnie.Az Online Nyelvi Támogatás Kapcsolattartója KA103 pályázatok esetében.

A KA103 - Felsőoktatási hallgatók és személyzet programországok közötti mobilitása űrlapok esetében az Online Nyelvi Támogatás Kapcsolattartó Személy kiválasztására a Hivatalos képviselő(k) és kapcsolattartó(k) Adatainál a Kapcsolattartó Személy oldalán van lehetőség.

A kötelező legördülő menü elérhető. Válassza ki az IGEN lehetőséget az Online Nyelvi Támogatás Kapcsolattartó Személy kiválasztásához. A kiválasztást követően nem lehet megváltoztatni, csak abban az esetben, ha egy másik személyt adnak meg Online Nyelvi Támogatás Kapcsolattartó Személyként. Ebben az esetben a legördülő menü automatikusan Nem-re fog váltani.


Az Online Nyelvi Támogatás Kapcsolattartó Személy legördülő menüje nem áll rendelkezésre a Hivatalos Képviselő számára.


Az Online Nyelvi Támogatási oszlop a KA103 pályázatok esetében nem jelenik meg a Hivatalos képviselő(k) és kapcsolattartó(k) listájában.

Hivatalos képviselő(k) és kapcsolattartó(k) törlése, illetve adatainak szerkesztése.

A Hivatalos Képviselő(k) és kapcsolattartó(k) adatainak szerkesztéséhez nyissa meg A személy adatai menüpontot, és végezze el az adatok szerkesztését.

Ha törölni szeretné ezt a személyt a listából, válassza ki A személy törlése menüpontot. Ez az opció csak akkor érhető el, ha több mint két kapcsolattartó személy van hozzáadva.

A Hivatalos Képviselőt nem lehet törölni.

Kapcsolódó cikkek