Follow the documentation check lists: Creating a wiki page & Review and Publishing a wiki page. Those check lists are not accessible to the National Agencies.Do not copy a page without following the check list. A copied page no matter the status will automatically be published on saving. The location of the page must be changed to Copied pages - restricted to editors before first save to avoid this. Please, note this message as well as the check lists are not visible to the NA user group.This check list is not visible to the National Agencies.

  • Ensure that the location is under Copied pages - restricted to editors

  • If changes are required to be done by EAC IT TRAINING
    • Update status to Changes & Send request to EAC IT Training

IMT reference: 

Page labels:


User review IMT reference:

Status:The page should be marked by one of the 6 statuses. The page may be in DRAFT or is ready for or undergoing  . If the page is published for NA Working group review it will be indicated as  .
Finally the page is PUBLISHED.  The page may be hidden from the NA user group once it is  but may remain on this wiki for reference. Please, note this message is not visible to the NA user group.


Ez az oldal leírja, hogyan kell a pályázati űrlapba bevinni pályázó szervezetének/intézményének adatait.Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kérdések vagy mezők pályázatának kulcstevékenységtől függően változhatnak.Az alábbi példában a pályázó szervezet/intézmény kerül hozzáadásra.
Gyors lépések

Részletes lépések


Lépések

Kattintson a "Részt vevő szervezetek/intézményekre" a szélső menüben. 

Kattintson a Részt vevő szervezetek/intézményekre a szélső menüben.

A Részt vevő szervezetek/intézmények képernyő megnyílik. Adja meg a projektben részt vevő szervezet(ek)/intézmény(ek) adatait.

Ebben a példában a Pályázó szervezet/intézmény és a Partner szervezet/intézmény adható meg.

Vigye fel a "PIC" számot.

Vigye fel a pályázó szervezet/intézmény 9 számjegyű PIC-kódját. A szervezet/intézmény PIC-kódhoz kapcsolódó adatai automatikusan betöltődnek a pályázati űrlapba.

  1. A PIC-mezőt zöld csík jelöli. Ez azt jelenti, hogy a megadott PIC-kódot a Participant Portal felismeri. A figyelmeztető üzenet a PIC-mező előtt azt jelzi, hogy ehhez a pályázati űrlaphoz további adatok megadása szükséges.
  2. A PIC-kódhoz kapcsolódó szervezet/intézmény adatai megadásra kerülnek a pályázati űrlapban. Ezen az oldalon a Hivatalos név és az Ország jelennek meg.
  3. A szervezet/intézmény összes adatának megtekintéséhez és a szervezet/intézmény további adatainak megadásához, kattintson a menü ikonra.
  4. Kattintson a Szervezet/intézmény adataira.

Frissítse a Szervezet/Intézmény adatait.

A Pályázó szervezet/intézmény adatai ablak megnyílik. Az ablak felső részén található fülek kattinthatók, és segítségükkel különböző szekciókhoz navigálhat. A zöld pipával jelölt fülek készen vannak. A piros figyelmeztető jellel ellátott fülek azt jelentik, hogy vannak hiányzó információk. Lehetősége van arra is, hogy az egyes szekciókon átgörgessen. Ebben a példában a pályázó szervezet/intézmény adatai a PIC-kódhoz kapcsolódó, Participant Portalba felvitt adatokkal kitöltődnek. Ezeket az adatokat nem szerkesztheti az űrlapban. Azok a mezők, melyekből hiányzik információ, piros csíkkal lesznek kiemelve. A pályázó szervezet/intézmény részhez hasonlóan, a további, piros jellel jelölt részek azt jelentik, hogy hiányoznak információk. A menü ikonra kattintva a szekció megnyílik, és megtekintheti és szerkesztheti az információkat.

Profil frissítése (ha releváns).

Az első frissítendő információ a Profil.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Szervezet/intézmény típusa kötelező mező, a legördülő menüből ki kell választani egy lehetőséget. Ha már pályázott Erasmus+ támogatásra, a Szervezet/intézmény típusa mező automatikusan kitöltődik. Kérjük, bizonyosodjon meg róla, hogy a megjelenő adat helyes. Amennyiben az adat nem helyes, kérjük, válasszon egy másik opciót a legördülő menüből.

További mezők és fülek frissítése.

Ebben a példában, további információ is szükséges a Háttér és tapasztalat szekcióban. Ebben a szekcióban minden mező szabad szöveges mező, és kitöltésük kötelező, a példában.

A pályázó szervezet /intézmény adatainak kitöltése.

Amint a szervezet/intézmény minden adata frissítve lett a pályázati űrlapban, térjen vissza a Részt vevő szervezetek/intézmények fő oldalra.

A Pályázó szervezet/intézmény adatai most egy zöld pipával van jelölve, ami azt jelenti, hogy minden kötelező információ ki lett töltve.

Ha a pályázó szervezet/intézmény az egyetlen szervezet/intézmény, amit meg kell adni az űrlapban, akkor amint annak összes adata meg lett adva, zöld pipa fog megjelenni a szélső menüsorban.

Kapcsolódó cikkek