Follow the documentation check lists: Creating a wiki page & Review and Publishing a wiki page. Those check lists are not accessible to the National Agencies.Do not copy a page without following the check list. A copied page no matter the status will automatically be published on saving. The location of the page must be changed to Copied pages - restricted to editors before first save to avoid this. Please, note this message as well as the check lists are not visible to the NA user group.This check list is not visible to the National Agencies.

  • Ensure that the location is under Copied pages - restricted to editors

  • If changes are required to be done by EAC IT TRAINING
    • Update status to Changes & Send request to EAC IT Training

(info) FRISSÍTÉS ÉRKEZIK

Az Erasmus+ és Európai Szolidaritási Testület dokumentumai a 2019 október 22-től érvényes megújított szervezeti/intézményi regisztrációs eljárásból fakadó változások miatt átdolgozásra kerülnek. Néhány oldalon és/vagy képen azonban továbbra is megjelenhetnek az URF rendszerre vagy a PIC számokra vonatkozó utalások. Alapszabályként kérjük, hogy tekintsék úgy, hogy az URF rendszerre történő utalások az új szervezeti/intézményi regisztrációs rendszerre (Organisation Registration System), a PIC számra történő utalások pedig a szervezeti/intézményi azonosító számra (Organisation ID) vonatkoznak.

IMT reference:

Page labels:


User review IMT reference:

Status:The page should be marked by one of the 6 statuses. The page may be in DRAFT or is ready for or undergoing  . If the page is published for NA Working group review it will be indicated as  .
Finally the page is PUBLISHED.  The page may be hidden from the NA user group once it is  but may remain on this wiki for reference. Please, note this message is not visible to the NA user group.Bevezetés


A következő oldalak azoknak a tevékenységek online pályázati űrlapjainak (a továbbiakban: űrlap) használatát mutatja be, melyeket az Erasmus+ Program programországainak Nemzeti Irodái kezelnek https://webgate.ec.europa.eu/web-eforms/.  Ha új felhasználó, szüksége lesz egy EU Login fiókra, mielőtt beléphetne az online pályázati űrlapokhoz. Az EU Login fiók felállításáról részletes információkat az alábbi linken talál: EU Login - European Commission Authentication ServiceTovábbi információk  itt érhetők el.A pályázat minőségét a Pályázati útmutatóban leírt támogathatósági szempontok alapján értékelik majd. További információkat az alábbi linken talál http://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/resources_hu.

Bizonyosodjon meg róla, hogy pályázatában minden szükséges információt leír. Ez segíti majd a szakértőket abban, hogy az összes értékelési szempontot figyelembe véve készítsék el bírálataikat.


Az online pályázati űrlapok a legfrissebb online felületek sztenderdjeihez készültek. Az űrlapok minden modern böngészőt támogatnak. Az űrlapokat az alábbi böngészőkön tesztelték sikeresen

  • Internet Explorer 11.0

  • Firefox 45.7

  • Chrome 56.0


Az online pályázati űrlapok online alkalmazások, ezért gyors és folyamatos internet kapcsolatra van szükségük a működéshez. Az űrlapokon nem lehet offline dolgozni.

Nyomtatóra és szkennerre is szükség lesz az online pályázati űrlap benyújtásához. Emellett PDF olvasó programot (lehetőleg Adobe Reader) is használnia kell, hogy a jogi nyilatkozatot (Declaration of Honour) kinyomtatni, aláírni és szkennelni tudja. 

Fontos: Ne használjon több lapot böngészőjében!

Mikor a szükséges információkat kitölti az online pályázati űrlapon, fontos, hogy  ne használjon több böngésző lapot  és ne nyisson meg több böngésző ablakot az alkalmazáshoz. Ez problémákat fog okozni az űrlap mentési funkciójában és  adatvesztést eredményez  az űrlapban.Mikor a szükséges információkat kitölti az online pályázati űrlapon, fontos, hogy  ne használjon több böngésző lapot  és ne nyisson meg több böngésző ablakot az alkalmazáshoz. Ez problémákat fog okozni az űrlap mentési funkciójában és  adatvesztést eredményez  az űrlapban.Hogyan csinálja ezt az eszközökön


Az online űrlap kiválasztása


A KA1 és KA3 pályázati űrlapokhoz tartozó oldalak


A KA120 és a KA150 akkreditációs űrlapokhoz tartozó oldalak


KA2 - Stratégiai partnerségek az oktatás, a képzés és az ifjúságügy területén


Gyakran ismételt kérdések (GYIK)