We will upgrade the Confluence Wikis platform.
In the meantime, and report any issue to EC-HELPDESK-IT@ec.europa.eu. You will be able to check new features from the release notes.


Welcome

Welcome - Restricted access

Skip to end of metadata
Go to start of metadata

You are viewing an old version of this page. View the current version.

Compare with Current View Page History

« Previous Version 3 Next »Ez az oldal azt mutatja be hogyan tudunk rákeresni a szervezetekre/intézményekre a Szervezetek Regisztrációs felületén az Erasmus+ és Európai Szolidaritási Testület oldalán. A keresési funkció különösen akkor hasznos, ha regisztrálni kíván egy szervezetet/intézményt, és nem biztos abban, hogy már regisztrált-e. Ezen kívül általános információkat találhat az Erasmus+ és az Európai Szolidaritási Testület rendszerében regisztrált szervezetekről/intézményekről is.

Fontos!

Ha egy szervezetet/intézményt kíván regisztrálni, erősen ajánlott, hogy a regisztráció elindítása előtt keressen hasonló szervezeteket, hogy elkerülje a többszöri regisztrációt. Ennek eredményeként eldöntheti, hogy használja a már létező szervezeti azonosítót (Organisation ID) az online űrlapokban, vagy folytatja a szervezet/intézmény regisztrációját, mielőtt elkezdi valamely online űrlap kitöltését.


Keresés.

Magyarázat és példa.

A keresési funkció elérésének többféle módja is van:

  1. Közvetlenül az Erasmus+ és az Európai Szolidaritási Testület oldaláról. A keresési funkció használatához, nem szükséges bejelentkezni az EU Login fiókjával. Alapértelmezés szerint az egyszerű keresőmező jelenik meg. 
  2. Az "Organisations/Search" menüponttal átléphet a "Search for an Organisation" oldalra. Ha ezt a lehetőséget választja, megnyílik az irányított keresés is.


Szervezet/intézmény keresése.

Egyszerű keresés.

Alapértelmezés szerint az egyszerű keresés jelenik meg.

Írja be a keresősávba a szervezet/intézmény teljes vagy részleges hivatalos nevét, cégnevét vagy webhelyét, majd kattintson a "Search" gombra. A keresési eredmények között minden olyan szervezet megjelenik, amely a beírt értékekhez hasonló értékeket tartalmaz. További részletekért tekintse meg alább a Keresési eredmények listája részt. 

Részletes keresés.

Az Erasmus+ és az Európai Szolidaritási Testület kezdőoldalán:

  1. A részletes keresés közvetlen megnyitásához válassza a "Search" lehetőséget az "Organisation" menüben.
  2. Kattintson a főoldalon található keresősáv melletti "Expand advanced search" gombra, hogy megnyissa a bővített keresési lehetőséget.
  3. Megjelenik egy kibővített mezőkészlet, az Összetett keresés, amely lehetővé teszi a keresés szűkítését.

Ha egyetlen szervezetet/intézményt keres, akkor inkább a PIC kódra keressen rá, mivel a PIC kód egyedi azonosítója a szervezeteknek/intézményeknek. Ha nincs kéznél a PIC kód, használja a többi keresési feltételt.

Kattintson a "Search" gombra. 

Példánkban a szervezethez/intézményhez tartozó "Legal name" és "Country" kritériumokra keresünk.

A használt keresési feltételektől függően az eredmények a következőket tartalmazzák:

  • az összes olyan szervezetet/intézményt, amely hasonló értékeket tartalmaz, mint amit Ön megadott a "Legal name" és "Business name" vagy Website mezőkben és 
  • csak azokat a szervezeteket/intézményeket tartalmazza, amelyek pontosan megegyeznek az Ön által megadott értékekkel, amiket például "Country", "PIC", "Organisation ID", "registration number", "VAT number" és "Erasmus Charter for Higher Education Code" mezőkben megadott.

Példánkban csak egy, a megadott keresési feltételeknek megfelelő szervezet/intézmény található.

A keresési feltételek eltávolításához kattintson a "Reset" gombra. 

Keresési eredmények listája. 

Magyarázat és példa

A keresési feltételeknek megfelelt szervezeteket/intézményeket a keresési lista tartalmazza.

A megtalált tételek száma a lista tetején látható. Alapértelmezés szerint tíz tétel jelenik meg oldalanként. Ha a keresés több, mint tíz tételt eredményez, használja a lista alján található nyilakat a további tételek megtekintéséhez.

A listát oszlopok szerint növekvő vagy csökkenő sorrendbe rendezheti, ha egy adott oszlop fejlécében az oszlop megnevezése melletti fel/le nyílra kattint.

A találati lista jobb felső sarkában egy keresőmező érhető el, amely a felsorolt ​​rekordokban történő további keresést teszi lehetővé. Írja be a keresett "Legal name" egy részét, és nyomja meg a "Search" gombot.

Az Ön által meghatározott kritériumok alapján szűkítheti az eredménylistát.


  • No labels