We will upgrade the Confluence Wikis platform.
In the meantime, and report any issue to DIGIT-WIKIS-SUPPORT@ec.europa.eu. You will be able to check new features from the release notes.


Welcome

Welcome - Restricted access

Skip to end of metadata
Go to start of metadata
Tällä sivulla kerrotaan, miten organisaatio rekisteröidään organisaatioiden rekisteröintijärjestelmään, jos aiot osallistua johonkin kansallisten toimistojen hallinnoimaan Erasmus+-ohjelmaan tai Euroopan solidaarisuusjoukot -ohjelmaan kuuluvaan toimeen.

Tärkeää

Varmista ennen organisaation rekisteröinnin aloittamista, ettei sitä ole jo rekisteröity. Käytä tarkistamiseen organisaatioiden rekisteröintijärjestelmän hakutoimintoa.

Viimeistele rekisteröinti ja tallenna edistymisesi napsauttamalla Register my organisation ‑painiketta.  Tämä painike ei ole aktiivinen, ennen kuin kaikki pakolliset osat on täytetty. Rekisteröinnin jälkeen käytettävissä on lisäosia, joiden avulla voit ladata järjestelmään asiakirjoja tai tarkastella niihin liittyvää akkreditointia. Tällä hetkellä näytetään vain korkea-asteen koulutuksen Erasmus+-peruskirja.

Merkille pantavaa

Organisaatioiden rekisteröintijärjestelmässä ei ole automaattista tallennustoimintoa. Älä sulje selainta tai siirry toiselle verkkosivulle, ellet ole viimeistellyt rekisteröintiä napsauttamalla Register my organisation -painiketta. Muussa tapauksessa antamasi tiedot menetetään ja rekisteröinti on aloitettava alusta.

Siirry Erasmus+-ohjelman ja Euroopan solidaarisuusjoukkojen alustalle.


Tarkista ennen uuden rekisteröinnin aloittamista, ettei organisaatiotasi ole vielä rekisteröity.

Tarkista varmuuden vuoksi, ettei organisaatiotasi ole jo rekisteröity, käyttäen hakutoimintoa. Kun olet varma, ettei sitä ole rekisteröity, rekisteröi organisaatiosi.

Jos löydät useita tuloksia, jotka vastaavat organisaatiosi tietoja, pyydä työtoverilta apua oikean tunnuksen valitsemisessa. Jos johonkin PIC-koodeista/organisaatiotunnuksista liittyy ECHE-koodi, tämä katsotaan oikeaksi organisaatiotunnukseksi, jota voit käyttää hakemuksissasi. 


Napsauta painiketta ”Register My Organisation”.

Aloita organisaatiosi rekisteröinti

  1. napsauttamalla Register My Organisation -painiketta Erasmus+-ohjelman ja Euroopan solidaarisuusjoukkojen alustan kotisivulla tai 
  2. organisaatiovalikon Organisations menu kautta valitsemalla Register My Organisation.

Sinut ohjataan organisaatioiden rekisteröintijärjestelmään.


Kirjaudu sisään käyttäen EU login -tunnuksiasi.

Jos et ole vielä kirjautunut mihinkään Euroopan komission järjestelmään, sinua kehotetaan kirjautumaan sisään EU Login -tunnuksillasi.

Jos sinulla ei ole EU Login -tunnuksia, voit välittömästi luoda tilin tällä sivulla. Muista käyttää sähköpostiosoitetta, joka liittyy EU Login -tiliisi ja jota käytetään minkä tahansa Euroopan komission järjestelmän käyttämiseen. Lisätietoja on  EU Login -sivulla.

Aloita napsauttamalla "Edit" -painiketta.

Aloita prosessi napsauttamalla Welcome to the Organisation Registration system ‑näytössä Edit-painiketta. Rekisteröinnin tila on DRAFT (alustava). 


Käytä sivuvalikkoa siirtyäksesi rekisteröintilomakkeen eri osiin. Voit siirtyä seuraavaan osaan vasta, kun yksi osa on valmis (osoitetaan vihreällä kuvakkeella).
Jos yrität siirtyä seuraavaan osaan täyttämättä kokonaan edellistä, näyttöön tulee varoitusviesti. Anna organisaation tiedot kohdassa "Organisation data".

Anna organisaatiostasi tarvittavat tiedot, kuten virallinen nimi, liikenimi, oikeudellinen asema, kieli, maa ja niin edelleen. Jos organisaatiollasi on jo PIC-koodi mutta organisaatiotietoja ei ole siirretty organisaatioiden rekisteröintijärjestelmään, syötä ne tässä näytössä.

Muista tarkistaa, onko organisaatiosi siirretty, käyttämällä hakutoimintoa. Jos löydät organisaation, sinun ei tarvitse rekisteröityä uudelleen.


Työkaluvihjeet, jotka on merkitty kuvakkeella , sisältävät lisäohjeita ja apua kunkin kentän täyttämiseen.

Kun kaikki pakolliset tiedot on syötetty, Organisation data -valikkokuvake muuttuu vihreäksi ja voit siirtyä kohtaan Legal Address.Anna virallinen osoite kohdassa "Legal Address".

Siirry sivuvalikon kohtaan Legal address ja anna tarvittavat tiedot virallisesta osoitteesta. 

Kun kaikki pakolliset kentät on täytetty, Legal Address -valikkokuvake muuttuu vihreäksi ja voit siirtyä kohtaan Organisation Contact Person


Lisää yhteyshenkilö kohdassa "Organisation Contact Person".

Siirry sivuvalikon kohtaan ”Organisation Contact Person”.

Näytölle avautuu osa, jossa voit lisätä organisaation yhteyshenkilön tiedot. 

Anna kaikki vaaditut tiedot.

Pakollisia tietoja ovat etu- ja sukunimi, asema organisaatiossa ja työsähköposti. Kaikki pakolliset kentät on merkitty selvästi symbolilla *.

Oletusarvon mukaan valintaruutuja, joissa pyydetään käyttämään organisaation puhelinnumeroita ja osoitetta, ei ole valittu. Jos nämä tiedot ovat oikeat organisaation yhteyshenkilön kohdalla, valitse valintaruudut. Tarvittavat tiedot otetaan rekisteröintilomakkeen Organisation data-osasta. 

Jos yhteyshenkilön puhelinnumerot ja/tai osoite eroavat organisaation tiedoissa annetuista tiedoista, anna tiedot vastaavissa kentissä. 

Organisaation yhteyshenkilö merkitty valmiiksi.

Sivuvalikon kuvake muuttuu vihreäksi, kun kaikki tämän osan pakolliset tiedot on annettu. Voit siirtyä rekisteröinnin seuraavaan osaan: Authorised Users


Siirry sivuvalikon kohtaan "Authorised User".

Organisaation rekisteröijänä olet ensimmäinen Authorised User. Sinun on annettava henkilötietosi organisaation rekisteröintiprosessin aikana. 

Siirry osaan ”Authorised Users”.

Näytölle tulee Authorised Users -näyttö. Osa henkilötiedoistasi on jo täytetty valmiiksi, kuten etunimesi, sukunimesi ja sähköpostiosoitteesi. Nämä tiedot haetaan EU Login -tililtäsi. Etunimeä, sukunimeä ja työsähköpostiosoitetta ei voi muuttaa. 

Anna kaikki vaaditut tiedot.

Anna puuttuvat pakolliset tiedot. Sivuvalikon kuvake muuttuu vihreäksi, kun kaikki pakolliset kentät on täytetty.


Tässä rekisteröintiprosessin vaiheessa ei ole mahdollista lisätä muita valtuutettuja käyttäjiä. Se on mahdollista vasta rekisteröintilomakkeen lähettämisen jälkeen.


Lähetä rekisteröinti.

Kun rekisteröintilomakkeeseen on syötetty kaikki tiedot, Register my organisation -painike on käytössä. Lähetä tiedot ja viimeistele rekisteröinti napsauttamalla painiketta.

Näyttöön tulee vahvistusviesti sekä juuri luomasi organisaatiotunnusOrganisaatiotunnus koostuu kahdeksasta numerosta, joita edeltää E-kirjain.

Näytön yläosassa tila on muuttunut alustavasta (Draft) rekisteröityyn (Registered) ja näytöllä näkyy juuri luotu organisaatiotunnus

Tila Registered kertoo, että rekisteröinti onnistui. Se ei tarkoita, että kansallinen toimisto olisi jo sertifioinut organisaation. 

Kun olet rekisteröinyt organisaatiosi, käytettävissä on kaksi uutta osaa:

Nyt voit myös lisätä valtuutettuja käyttäjiä

Osa "Accreditations"

Osa Accreditations näkyy sivuvalikossa rekisteröinnin onnistuttua. Jos organisaatiosi ei ole koskaan rekisteröitynyt Euroopan komissioon, tässä osassa ei näytetä mitään tietoja. Jos olet syöttänyt PIC-koodin, johon liittyy korkea-asteen koulutuksen Erasmus+-peruskirja (ECHE), peruskirja näkyy tässä. Jos olet unohtanut syöttää PIC-koodisi osassa Organisation data, voit tehdä sen tässä vaiheessa. Päivitä sen jälkeen organisaatiosi tiedot napsauttamalla painiketta Update my organisation ja palaa osaan Accreditations tarkistamaan, näkyykö ECHE-koodisi nyt.Osa "Documents"

Kun organisaatio on rekisteröity, voit lisätä asiakirjoja, joita kansallinen toimisto tarvitsee sertifioidakseen organisaation. Tietoa järjestelmään ladattavista asiakirjoista saat Erasmus+-ohjelman ja Euroopan solidaarisuusjoukkojen ohjelmaoppaista. Lisätietoja organisaation asiakirjojen lataamisesta ja hallinnasta on sivulla OID Asiakirjojen hallinta.

Ilmoitus

Organisaatioiden rekisteröintijärjestelmä lähettää sähköpostitse ilmoituksen organisaation rekisteröijälle ja kaikille valtuutetuiksi merkityille henkilöille. Ilmoitus sisältää organisaatiotunnuksen, lisätietoja ja asiaan liittyviä linkkejä.