We will upgrade the Confluence Wikis platform.
In the meantime, and report any issue to DIGIT-WIKIS-SUPPORT@ec.europa.eu. You will be able to check new features from the release notes.


Welcome

Welcome - Restricted access

Skip to end of metadata
Go to start of metadataAmennyiben olyan pályázatot nyújtanak be, melyet a Tempus Közalapítvány koordinál, elegendő csak egy felületen frissíteni szervezete/intézménye adatait; a Szervezetek Regisztrációs felületén (ORS). 

Vannak olyan esetek, amikor szervezete/intézménye adatait mindkét felületen, a Szervezetek Regisztrációs felületén és a SEDIA Funding and Tenders portal-on is frissíteni szükséges:

  • Amennyiben van PIC kódjuk és OID azonosítójuk is, abban az esetben erősen ajánlott, hogy az adatok mindkét oldalon frissítve legyenek.
  • Amennyiben szervezete/intézménye adatait 2019. október 22-én vagy azt követően frissítette a SEDIA Funding and Tenders portal-on. Ebben az esetben az adatok nem másolódtak át automatikusan az ORS felületére.
  • Amennyiben Erasmus Felsőoktatási Chartára (ECHE) pályáznak és 2019. október 22-e előtt nem nyújtottak be olyan pályázatot, amit a Nemzeti Iroda koordinál.
  • Amennyiben nem csak a Nemzeti Iroda által koordinált pályázatot nyújtanak be, hanem az Oktatási, Audiovizuális és Kulturális Végrehajtó Ügynökség (EACEA) által kezelt pályázatot is.
  • Amennyiben részt vesznek olyan projektben, amit az Oktatási, Audiovizuális és Kulturális Végrehajtó Ügynökség (EACEA) koordinál és tervezik olyan pályázat benyújtását, melyet a Nemzeti Iroda kezel.


Információ!

Amennyiben nem biztosak abban, hogy az adott pályázattípust a Nemzeti Iroda koordinálja vagy sem, kérjük, figyelmesen olvassák el az Erasmus+Pályázati Útmutatót és a Európai Szolidaritási Testület Pályázati útmutatóját. Győződjenek meg arról, hogy az adott pályázattípus, melyre pályázatot terveznek benyújtani centralizált, vagy decentralizált. Így ellenőrizni tudják, hova kell beküldeni a pályázatukat.

További információ azokról a pályázattípusokról, ahol PIC kód használata szükséges:


Ahogy fentebb említésre, 2019. október 22-e után a szervezet/intézmény adatait illetően a SEDIA Funding and Tenders portal-on történt módosítások nem kerültek át automatikusan az ORS felületre.

Hasonlóképpen a Szervezetek Regisztrációs felületén történt módosítások nem jelentek meg automatikusan a SEDIA Funding and Tenders portal-on.

Felhívjuk figyelmét, hogy a megadott kapcsolattartók szerepköre és jogosultsága eltérhet a két rendszerben, valamint nem biztos, hogy az a kapcsolattartó, aki a SEDIA Funding and Tenders portal-on szerkesztési jogosultsággal rendelkezik, hozzáfér a szervezeti/intézményi adatokhoz a Szervezetek Regisztrációs felületén (ORS) is. További információ: Kontaktok és meghatalmazott felhasználók kezelése.