We will upgrade the Confluence Wikis platform.
In the meantime, and report any issue to DIGIT-WIKIS-SUPPORT@ec.europa.eu. You will be able to check new features from the release notes.


Welcome

Welcome - Restricted access

Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Miután szervezetét/intézményét regisztrálta a Szervezetek Regisztrációs felületén, fel tudja tölteni azokat a dokumentumokat a felületre, amire a Tempus Közalapítványnak szüksége van ahhoz, hogy szervezetét/intézményét hitelesíteni tudja. A feltöltendő dokumentumokkal kapcsolatos információk megtalálhatók az Erasmus+ és az Európai Szolidaritási Testület Pályázati útmutatójában.

Amennyiben szervezete/intézménye átmásolásra került a SEDIA platformról az ORS felületre, a feltöltött dokumentumok is automatikusan átmásolásra kerültek. Amikor ellenőrzi szervezete/intézménye adatait nézze át a feltöltött dokumentumokat is. A dokumentumok hitelesítése nem lehet 6 hónapnál régebbi.

Lépjen az ORS felületen a "Documents" részhez:

  1. Közvetlenül a regisztráció véglegesítése után a "Documents" részre kattintva vagy 
  2. "My Organisations" menün keresztül.

Az ORS felületére feltöltött dokumentumokat törölni nem lehet.


Gyors elérés


Lépések részletezése1

Kattintson a "My Organisations" lehetőségre.

Szervezetek/intézmények listájábak eléréshez kövesse az alábbi instrukciókat:

  1. az "Organisations" menüpontban válassza a "My Organisations" lehetőséget vagy
  2. Nyomja meg a "My Organisations" gombot.

Ha éppen nincs bejelentkezve egyik bizottsági felületre sem, akkor először be kell jelentkeznie EU Login felhasználói fiókjához tartozó adataival. 

Itt azok a regisztrált szervezeteket/intézményeket láthatóak, melyekhez önnek hozzáférése van. Szervezete/intézménye adatainak eléréséhez kattintson a "Details" (részletek) oszlopban található "kék nyíl ikonra".


2

Lépjen a "Documents" részhez.

A bal oldali menüben lépjen a "Documents" részhez. Amennyiben töltött már fel a szervezetéhez/intézményéhez tartozó dokumentumot, itt meg tudja nézni azokat.

3

Dokumentum feltöltése.

 Az "Add document" gombra kattintva egy feltöltő ablak jelenik meg.

4

Egy fájl maximális mérete 50 MB lehet.

A feltöltött dokumentumok száma és együttes mérete nincs korlátozva, azonban az egyes fájlok maximális mérete nem lehet több, mint 50 MB.


5

Feltölteni kívánt fájl kiválasztása.

  • Select file: Kattintson a "Choose File" lehetőségre és válassza ki számítógépéről a feltölteni kívánt dokumentumot.
  • Document Type: Miután kiválasztotta a megfelelő fájlt, a legördülő listából válassza ki az adott dokumentum típusát (Document type). Amennyiben nem talál megfelelő típust a listában, kérjük, válassza az "Other" lehetőséget.

  • Miután kiválasztotta a megfelelő fájl és a legördülő listából a dokumentum típusát, kérjük, kattintson az "Upload" (feltöltés) gombra.

Ezután a felületen a dokumentumok listájában meg fog jelenni az újonnan feltöltött fájl. Ismételje meg a feltöltés folyamatát annyiszor, amennyiszer szükséges.


6

Módosítások, feltöltések mentése.

Miután feltöltött minden dokumentumot, az "Update my organisation" gombra kattintva véglegesítheti, mentheti a módosítást, feltöltést. Amennyiben a mentés sikeres volt, megjelenik egy felugró (Success) üzenet. Az OK gombra kattintva zárja be az ablakot.

Amennyiben a fent említett lépések elmaradnak, a feltöltött dokumentumok nem lesznek elmentve az ORS felületen.

Sikeres mentést követően minden fájl neve mellett meg fog jelenni egy kék színű letöltő gomb.

Lehetőség van az adatok oszlopok szerinti sorba rendezésére, valamint egy adott dokumentum keresésére is. További információ erről: Funkciók felsorolása részben.


7

Dokumentumok letöltése.

Egy feltöltött fájl letöltéséhez csak kattintson a dokumentum neve mellett lévő kék letöltő gombra. A fájl mentéséhez vagy megnyitásához kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.