We will upgrade the Confluence Wikis platform.
In the meantime, and report any issue to DIGIT-WIKIS-SUPPORT@ec.europa.eu. You will be able to check new features from the release notes.


Welcome

Welcome - Restricted access

Skip to end of metadata
Go to start of metadataKapcsolattartók és meghatalmazott kapcsolattartók a Szervezetek Regisztrációs felületén

A regisztráció során a Szervezetek Regisztrációs felületén a szervezet/intézmény kapcsolattartóját és az első meghatalmazott kapcsolattartót adta meg. További meghatalmazott kapcsolattartót a regisztráció után tud megadni. 

A szervezeti/intézményi kapcsolattartó (contact person) az a személy, akivel a szervezetről/intézményről érdeklődők felvehetik a kapcsolatot. A kapcsolattartó adatai azonban nem láthatók azon a felhasználók számára, akik a Szervezetek Regisztrációs felületén vagy az Erasmus+ és Európai Szolidaritási Testület oldalán nem meghatalmazott kapcsolattartók (authorised user). Amennyiben a szervezeti/intézményi kapcsolattartó nem szerepel meghatalmazott kapcsolattartóként is a rendszerben, nem rendelkezik szerkesztési jogosultsággal. 

A meghatalmazott kapcsolattartót a regisztráció és/vagy adatmódosítás során az erre jogosult személy rögzíti az ORS felületen. A meghatalmazott kapcsolattartónak nem feltétlenül kell azonosnak lennie a kapcsolattartó személlyel. A felhasználó, aki regisztrálta a szervezetet/intézményt automatikusan meghatalmazott kapcsolattartónak tekinthető. 

A meghatalmazott kapcsolattartó szerkesztheti szervezete/intézménye adatait, felvehet/törölhet további meghatalmazott kapcsolattartókat, illetve módosíthatja a szervezeti/intézményi kapcsolattartót (contact person) is.

Fontos!

A meghatalmazott kapcsolattartónak is regisztrálnia kell az EU Login felületén mielőtt jogosultságot kap a szervezet/intézmény adatainak szerkesztéséhez.
Kapcsolattartók és felhasználók adatainak átvitele a Szervezetek Regisztrációs felületére

Ha szervezete/intézménye automatikusan átkerült a Szervezetek Regisztrációs felületére és LEAR-ként, kapcsolattartóként volt megadva a Participant Portalon, vagy a SEDIA Funding and Tenders portalon, szerkesztői jogosultsága megmarad az ORS felületen is. 

A felhasználói jogosultságok a következőképpen módosultak a Participant Portal-hoz képest:  

  1. Abban az esetben, ha több kapcsolattartó is hozzá volt rendelve a szervezeti/intézményi adatokhoz: átmásolás után a szervezetet/intézményt regisztráló személy lesz az ORS felületén kapcsolattartó személy (contact person) és a szerkesztési joggal rendelkező felhasználó (authorised user) is. 
  2. Abban az esetben, ha nem volt LEAR megadva: átmásolás után a szervezetet/intézményt regisztráló személy lesz az ORS felületén kapcsolattartó személy (contact person) és a szerkesztési joggal rendelkező felhasználó (authorised user) is.
  3. Ha a szervezetnek/intézménynek volt LEAR-je: átmásolás után a LEAR lesz az ORS felületén kapcsolattartó személy (contact person) és a szerkesztési joggal rendelkező felhasználó (authorised user) is. Ha a szervezete/intézménye adatait automatikusan átmásolták az ORS felületre és meghatalmazott kapcsolattartóként másolódtak át az ön adatai, már hozzáfér a szervezete/intézménye adataihoz, beleértve a kapcsolattartó és az összes meghatalmazott kapcsolattartó adatait a "My Organisations" menüpont alatt. További információ a "My organisations" oldalon. 


Abban az esetben, ha a szervezetét/intézményét az adatok átmásolása után rögzítette a Participant Portal-on vagy a SEDIA Funding and Tenders portal-on, nem fogja látni szervezetét/intézményét a "My Organisations" menüpont alatt.

Ha LEAR-ként volt megadva PIC kódjukban és a frissített adatokat nem hitelesítették újból 2019. október 22-e előtt, akkor azokat nem másolták át az új ORS felületre.

A LEAR adatait mindkét esetben frissítheti, ha a Szervezeti Regisztrációs felületen a regisztráció során megadja a PIC adatait, és átmásolja azokat.

Ha jogosultságot szeretne meghatalmazott kapcsolattartóként, kérjen meg egy, már meghatalmazott kapcsolattartót, hogy jogosultságot adjon.