Welcome

Welcome - Restricted access

Skip to end of metadata
Go to start of metadata

(info) FRISSÍTÉS ÉRKEZIK

Az Erasmus+ és Európai Szolidaritási Testület dokumentumai a 2019 október 22-től érvényes megújított szervezeti/intézményi regisztrációs eljárásból fakadó változások miatt átdolgozásra kerülnek. Néhány oldalon és/vagy képen azonban továbbra is megjelenhetnek az URF rendszerre vagy a PIC számokra vonatkozó utalások. Alapszabályként kérjük, hogy tekintsék úgy, hogy az URF rendszerre történő utalások az új szervezeti/intézményi regisztrációs rendszerre (Organisation Registration System), a PIC számra történő utalások pedig a szervezeti/intézményi azonosító számra (Organisation ID) vonatkoznak.
Relevancia

  Ide kattintva megtekintheti a táblázatot a pályázati felhívási évekkel és a pályázati kategóriákkal, amelyekben a következő wiki oldal releváns.

Call YearKey ActionAction

2019

KA1 - Mobility of individuals

KA101 - School education staff mobility

KA102 - VET learner and staff mobility

KA104 - Adult education staff mobility

KA116 - VET learner and staff mobility with VET mobility charter


Ez az oldal elmagyarázza, hogyan kell rögzíteni Fogadó Partnerszervezet adatait a pályázati űrlapon. 


Figyelem!

A kérdések és a mezők eltérőek lehetnek a pályázati kategóriától függően. Kérjük, olvassa el a képernyőn található információt figyelmesen a releváns mezők és szekciók kitöltéséhez.

Gyors lépések

Részletes lépések

Fogadó Partnerszervezet PIC számmal.

Kattintson a "Részt vevő Szervezetek" gombra az oldalmenüben.

A Fogadó Partnerszervezetek a Részt vevő Szervezetek szekció alatt vihetők fel. Egy új rész fog megjelenni a Pályázó Szervezet sora alatt, ahová a Fogadó Partner adatait rögzíteni kell.

Adja meg a Fogadó Partnerszervezet "PIC" számát.

Minden részt vevő szervezetnek/intézménynek regisztrálva kell lennie a Participant Portal-on és rendelkeznie kell PIC-kóddal (Participant Identification Code), mielőtt az online pályázati űrlapot kitöltené. A pályázati űrlapba a PIC-kód alapján kerülnek be a részt vevő szervezet/intézmény adatai. A szervezet/intézmény adatai a pályázati űrlapon keresztül nem frissíthetők, ezeket a Participant Portal-on keresztül kell felvinni. További részletekért keresse fel a Participant Portal útmutatóját.

Vigye fel a fogadó partnerszervezet PIC számát.

A PIC számhoz tartozó szervezet adatai a pályázati űrlapon beillesztésre kerülnek.

A "Szervezet Adatai" megnyitása és a hiányzó adatok bevitele.

Ha meg szeretné tekinteni a szervezet teljes körű adatait és további szervezeti adatokat kíván szerkeszteni, kattintson a menü ikonra. Kattintson a Szervezet adatai elemre.

A Fogadó Partnerszervezet Adataiban hiányzó információk piros színnel jelennek meg. Adja meg az információkat, és lépjen vissza a Részt vevő Szervezet főképernyőjére a navigációs panel vagy az oldalmenü segítségével.

A szervezet most zölddel jelölt, ami a befejezést jelzi.Fogadó Partnerszervezet PIC szám nélkül.

Olyan partnerszervezet rögzítése is lehetséges, amely nem rendelkezik PIC számmal.

Kattintson a "Partner Hozzáadása" gombra (amennyiben lehetséges).

Ebben a részben kattintson a PARTNER HOZZÁADÁSA gombra bármely adat beviteléhez.

"Szervezet Adatai" elérése és a szükséges adatok megadása.

A Fogadó Partnerszervezet táblázat üres sorában, a menü gomb segítségével elérhető a Szervezet Adatai. A Fogadó Partnerszervezet Adatai képernyő megnyílik.

Vigye fel a hiányzó, kötelezően kitöltendő adatokat. A PIC szám mező beszürkül, és nem lehet átállítani.

Amint minden mező ki van töltve, lépjen vissza a Részt vevő Szervezetek főképernyőre a navigációs panel vagy az oldalmenü segítségével. A Fogadó Partnerszervezet adatai most már zöld pipával vannak jelölve, ami a szükséges adatok sikeres bevitelét jelenti.További Fogadó Partnerszervezetek hozzáadása.

Kattintson a FOGADÓ PARTNERSZERVEZET gombra további partnerszervezetek rögzítéséhez. Kövesse a PIC számmal nem rendelkező vagy azzal rendelkező partnerek felviteléhez már ismertetett lépéseket.Fogadó Partnerszervezetek adatainak szerkesztése.

Amennyiben a már rögzített szervezeti adatokat kívánja frissíteni, használja a Menü gombot és válassza a Szervezet Adatai elemet. A Fogadó Partnerszervezet Adatai képernyő megjelenik, ahol a szükséges beállításokat elvégezheti.Fogadó Partnerszervezet törlése.

Ha egy korábban hozzáadott szervezetet kíván eltávolítani, klikkeljen a törölni kívánt szervezet melletti Menü gombra és válassza a Szervezet Törlése elemet.