We will upgrade the Confluence Wikis platform.
In the meantime, and report any issue to EC-HELPDESK-IT@ec.europa.eu. You will be able to check new features from the release notes.


Welcome

Welcome - Restricted access

Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Relevancia

  Ide kattintva megtekintheti a táblázatot a pályázati felhívási évekkel és a pályázati kategóriákkal, amelyekben a következő wiki oldal releváns.

Call YearActionType

2019

All


Ez az oldal bemutatja, hogyan kell benyújtani az Erasmus + pályázatot, és hogyan kell kezelni az ismételt benyújtást. Ezen kívül információt találhat arról, hogy mit kell tennie akkor, ha a pályázatot a hivatalos beadási határidőt követően kell benyújtania.


Gyors lépések

Részletes lépések

Pályázat benyújtása.

Győződjön meg róla, hogy a pályázati anyagot teljes egészében elkészítette.

Amennyiben a pályázati űrlap minden része valid (zöld pipával van jelölve), valamint minden szükséges dokumentumot csatolt az anyaghoz, a pályázat készen áll arra, hogy benyújtsa a Nemzeti Iroda felé.  

Kattintson a "Benyújtás" gombra.

A pályázati űrlap benyújtásához kattintson a bal alsó sarokban található Benyújtás gombra.

Ez a gomb csak akkor aktív, ha a pályázat minden részét kitöltötte, a szükséges dokumentumokat csatolta és az ellenőrző lista jóváhagyása megtörtént.

A benyújtás jóváhagyása.

Megjelenik egy felugró ablak, ami arra kéri, hogy hagyja jóvá a pályázat benyújtását. Klikkeljen az IGEN gombra, amennyiben biztosan be akarja nyújtani a pályázatot. Ha a NEM-et választja, a benyújtás törlődik, de a pályázat maga piszkozatként megmarad.

Végül megjelenik egy Benyújtás jóváhagyása ablak egy rövid összegzéssel. Kattintson az OK gombra a bezáráshoz.

Az űrlap ezzel bezárul és át lesz irányítva a Pályázataim fül alá.

A Pályázataim fülön megtalálja a benyújtott pályázatot, BENYÚJTOTT, illetve Kitöltés állapota: KÉSZ megjegyzéssel ellátva.

Benyújtás jóváhagyása

A benyújtást követően e-mail üzenetet fog kapni:

Az e-mail az alábbi információkat tartalmazza az Ön benyújtásával kapcsolatban:

 • A projekt címe

 • A pályázati kategória

 • Nemzeti Iroda

 • Benyújtási azonosító

 • Űrlap azonosító

 • A benyújtás ideje (brüsszeli idő szerint)Pályázat ismételt benyújtása.

A „Pályázataim” fül elérése.

Ha a már benyújtott pályázaton szeretne változtatni, van lehetőség a pályázat ismételt benyújtására, miután javította az űrlapot.

Erre kizárólag a pályázati határidőig van lehetőség, a beadási határidőt követően az ismételt benyújtás nem lehetséges.

Nyissa meg az Online Űrlapok kezdőlapot majd a Pályázataim fület.

Amennyiben több különböző státuszban lévő pályázattal is rendelkezik, használja a Keresési szűrők funkciót annak érdekében, hogy gyorsan megtalálja a módosítani, illetve újra benyújtani kívánt pályázatot.

A Menü gombra kattintva válassza az „Újranyitás” funkciót.

Ha megtalálta a szerkeszteni és újra benyújtani kívánt pályázatot, kattintson a Menü gombra és válassza az Újranyitás opciót.

Módosítsa a pályázati űrlapot, majd kattintson a „Benyújtás” gombra.

A megnyíló pályázati űrlap tartalmazza a már benyújtott pályázathoz feltöltött adatokat. Végezze el a kívánt változtatásokat. A változtatások elvégzését követően, kattintson újra a BENYÚJTÁS gombra, ellenkező esetben bár a módosítások el lesznek mentve, de maga a pályázat nem lesz benyújtva a Nemzeti Iroda felé.

Az előző pályázathoz hasonlóan, a BENYÚJTÁS gomb akkor lesz csak aktív, ha minden rész ki van töltve és zöld pipa jelzést kapott.

A Benyújtás jóváhagyása.

A benyújtást követően felugrik, egy ablak ahol látni fogja az új Benyújtási azonosítót. Kattintson az OK gombra az ablak bezárásához.

A pályázat benyújtását követően a Benyújtás jóváhagyása ablakban megjelenik a benyújtáshoz kapcsolódó adatok összegzése. Kattintson az OK gombra az ablak bezárásához.

A pályázat ismételt benyújtása sikeres volt. A Pályázataim listában megtalálhatja az Utolsó benyújtás dátumával.A pályázat késői benyújtása.

Az Erasmus+ pályázatok benyújtásának előre megszabott határideje van, amely a nyitó oldalon megtalálható. Ha elmulasztja a hivatalos pályázati határidőt, nem fog tudni pályázni.

Kivétel, ha bizonyítható, hogy a pályázatot a határidőt megelőzően megpróbálták benyújtani, de az technikai okok miatt nem sikerült. Ilyen esetben lépjen kapcsolatba a Nemzeti Irodájával.

A Nemzeti Irodának lehetősége van arra, hogy elfogadja a pályázatot, ha az megfelel a következő három feltételnek:

 1. Az online űrlapok Benyújtási előzmények szekciójában megjelenő adatok az utolsó benyújtási kísérlet dátumaként és időpontjaként az aktuális, hivatalos határidőt megelőző időpontot mutatják.
 2. Amennyiben 2 órával a beadási határidőt követően (brüsszeli idő szerint) értesítették a Nemzeti Irodát. Ezután az időpont után a pályázatot nem lehet figyelembe venni.
 3. Amennyiben a hivatalos beadási határidőt követően (brüsszeli idő szerint) 2 órán belül a sikertelenül benyújtott pályázatot teljes, és az utolsó benyújtási kísérletet követően változatlan formában (pdf-ben) e-mailben beküldték a Nemzeti Iroda részére. Itt megnézheti, hogy tudja kinyomtatni az űrlapot.

A Nemzeti Iroda majd eldönti, hogy elfogadja-e a késői benyújtást. Ha elfogadják, a Nemzeti Iroda "újranyitja" a pályázatát. Ezt követően ugyanúgy nyújthatja be, ahogyan az A pályázat benyújtása című részben leírásra került.Benyújtási előzmények.

Minden alkalommal, amikor benyújtja a pályázatát, a benyújtás a Benyújtási előzmények szekcióban rögzítésre kerül. Ennek a szekciónak az eléréséhez kattintson a pályázat oldalmenüjében található Benyújtási előzményekre, vagy válassza ki a Pályázataim fül listájának menüjéből.

Az alábbi adatok minden benyújtáskor rendelkezésre állnak.

 • a benyújtott pályázat verziószáma
 • a benyújtás dátuma és időpontja
 • a szervezetének/intézményének képviselője, aki benyújtotta a pályázatot
 • a benyújtási azonosító

A listát a kívánt oszlop fejlécében található fel/le nyilakra kattintva rendezheti.