Welcome

Welcome - Restricted access

Skip to end of metadata
Go to start of metadata

(info) FRISSÍTÉS ÉRKEZIK

Az Erasmus+ és Európai Szolidaritási Testület dokumentumai a 2019 október 22-től érvényes megújított szervezeti/intézményi regisztrációs eljárásból fakadó változások miatt átdolgozásra kerülnek. Néhány oldalon és/vagy képen azonban továbbra is megjelenhetnek az URF rendszerre vagy a PIC számokra vonatkozó utalások. Alapszabályként kérjük, hogy tekintsék úgy, hogy az URF rendszerre történő utalások az új szervezeti/intézményi regisztrációs rendszerre (Organisation Registration System), a PIC számra történő utalások pedig a szervezeti/intézményi azonosító számra (Organisation ID) vonatkoznak.Ez az oldal bemutatja azt, hogy a résztvevő szervezetek esetében, hogyan kell felvinni a Hivatalos képviselő(ke)t és kapcsolattartó(ka)t. A hivatalos képviselő(ke)t és kapcsolattartó(ka)t csak akkor lehet hozzáadni, ha a  pályázó vagy a partner/résztvevő szervezet(ek) / intézmény(ek) már hozzá lettek adva az online pályázati űrlaphoz.

Az alábbi információk mind a pályázók, mind a partner/résztvevő szervezet(ek) / intézmény(ek) esetében érvényesek


Figyelem!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kérdések vagy a mezők pályázati kategóriánként változhatnak.

Gyors lépések

Részletes lépések

Lépések

Kattintson a "Részt vevő szervezet(ek) / intézmény(ek)re" az oldalmenüben

Az oldalmenüben a Részt vevő szervezet(ek) / intézmény(ek)re kattintva elérhetővé válik a Részt vevő szervezet(ek) / intézmény(ek) képernyő.

Nyissa meg a "Szervezet / intézmény adatait" .

  1. A PIC melletti figyelmeztető üzenet azt mutatja, hogy a pályázatban van még hiányzó adat a szervezetről.
  2. Kattintson a menü ikonra majd válassza ki a Szervezet / intézmény adatait.

Kattintson a "Hivatalos képviselő(k) és kapcsolattartó(k)"-ra

Görgessen le a Hivatalos képviselő(k) és kapcsolattartó(k) szekcióhoz vagy kattintson a Hivatalos képviselő(k) és kapcsolattartó(k) navigációs panelre.


Vigye fel a Hivatalos képviselő(ke)t és kapcsolattartó(ka)t.

A Hivatalos képviselő(k) és kapcsolattartó(k) azok a személyek, akik a projekttel kapcsolatban állnak. Legalább két típusát szükséges megadni a kapcsolattartóknak: Hivatalos képviselő és kapcsolattartó személy.

Alapesetben a Kapcsolattartó személy van megjelölve Preferált Kapcsolattartó Személynek akkor is, ha még nem adott meg további információt.

Egyes pályázati űrlapok esetében (pl. KA102 - Szakképzési tanulók és munkatársak mobilitása) a Hivatalos képviselő(k) és kapcsolattartó(k) listája megjeleníti az Online Nyelvi Támogatás oszlopot is. További információt erről az alábbiakban olvashat.


"Hivatalos képviselő" hozzáadása.

Az első Hivatalos képviselő és kapcsolattartó hozzáadásához kattintson a Hivatalos Képviselők sorának menüpontjára, és válassza ki A személy adatait.

A vonatkozó felület megnyílik. A felület két részből áll: Hivatalos képviselő(k) és kapcsolattartó(k) és Cím.

A kötelezően kitöltendő mezők pirossal vannak jelölve.

Adja meg a szükséges információkat a rendelkezésre álló szabad mezőkben. A kötelezően kitöltendő mezőket kitöltött állapotban zöld szín jelöli.

Ha a Hivatalos képviselő(k) és kapcsolattartó(k) címe megegyezik a szervezet címével, kattintson A SZERVEZET/INTÉZMÉNY CÍMÉNEK HASZNÁLATA gombra. Az URF-be felvitt szervezeti cím átkerül az űrlapba.

Ha a hivatalos képviselő(k) és kapcsolattartó(k) címe eltér a szervezet címétől, manuálisan töltse ki a mezőket.

Miután az összes információt megadta, menjen vissza a szervezet adataihoz a navigációs panel segítségével.

A Hivatalos képviselői adatai már láthatóak a listában, és zöld színnel vannak jelölve.


"Kapcsolattartó személy" hozzáadása.

A Kapcsolattartó személy hozzáadásához kattintson a Kapcsolattartó személy sorában található menü gombra, és válassza ki A személy adatait. Adjon meg minden szükséges információt a Kapcsolattartó személy oldalán, ugyanúgy, ahogyan a Hivatalos Képviselő oldalánál tette.


További Kapcsolattartó személyek hozzáadása (ha releváns).

Szükség esetén további kapcsolattartó személyeket is hozzáadhat a szervezetéhez / intézményéhez a KAPCSOLATTARTÓ SZEMÉLY HOZZÁADÁSA gomb segítségével .

A módja ugyanaz, mint a fent leírt Hivatalos Képviselő és Kapcsolattartó Személy esetében.


Preferált Kapcsolattartó személy.

Alapbeállítás szerint az első Kapcsolattartó Személy lesz a Preferált Kapcsolattartó személy. Ezt jelzi a Hivatalos képviselő(k) és kapcsolattartó(k) listájában a Kapcsolattartó személy neve mellett megjelenő rádiógomb.

Ha más személyt szeretne kiválasztani a Preferált Kapcsolattartó Személynek, tegye a rádiógombot annak a személynek a neve mellé.

Fontos!

A szervezettől / intézménytől csak egy személy lehet a preferált kapcsolattartó személy. Az Online Nyelvi Támogatás Kapcsolattartója KA102 & KA116 pályázatok esetében.

Néhány jelentkezési lapon lehetőség van Online Nyelvi Támogatás igénylésére. Ebben az esetben szükség van az Online Nyelvi Támogatás Kapcsolattartó Személy adatainak a megadására. Ez a kapcsolattartó személy e-mailben fogja megkapni az Erasmus+ Online Nyelvi Támogatás licenckezelő rendszerbe való belépéshez szükséges adatokat.

Kapcsolattartó személy kiválasztása Online Nyelvi Támogatási Kapcsolattartóként: HU_Online Pályázati Űrlapok: Nyelvtanulási Támogatás (KA102, KA116).

Az Online Nyelvi Támogatás Kapcsolattartó Személy és a Preferált Kapcsolattartó Személy lehet egy és ugyanaz a személy, de nem kötelező.

Figyelem!

A Hivatalos képviselő(k) és kapcsolattartó(k) listájában az Online Nyelvi Támogatás alatt lévő rádiógombbal nem változtatható meg az Online Nyelvi Támogatás Kapcsolattartója. A kiválasztásnak az adott tevékenységhez kapcsolódó Nyelvtanulási Támogatás szekcióban kell megtörténnie.


Az Online Nyelvi Támogatás Kapcsolattartója KA103 pályázatok esetében.

A KA103 - Felsőoktatási hallgatók és személyzet programországok közötti mobilitása űrlapok esetében az Online Nyelvi Támogatás Kapcsolattartó Személy kiválasztására a Hivatalos képviselő(k) és kapcsolattartó(k) Adatainál a Kapcsolattartó Személy oldalán van lehetőség.

A kötelező legördülő menü elérhető. Válassza ki az IGEN lehetőséget az Online Nyelvi Támogatás Kapcsolattartó Személy kiválasztásához. A kiválasztást követően nem lehet megváltoztatni, csak abban az esetben, ha egy másik személyt adnak meg Online Nyelvi Támogatás Kapcsolattartó Személyként. Ebben az esetben a legördülő menü automatikusan Nem-re fog váltani.

Fontos!

Az Online Nyelvi Támogatás Kapcsolattartó Személy legördülő menüje nem áll rendelkezésre a Hivatalos Képviselő számára.

Az Online Nyelvi Támogatási oszlop a KA103 pályázatok esetében nem jelenik meg a Hivatalos képviselő(k) és kapcsolattartó(k) listájában.

Hivatalos képviselő(k) és kapcsolattartó(k) törlése, illetve adatainak szerkesztése.

A Hivatalos Képviselő(k) és kapcsolattartó(k) adatainak szerkesztéséhez nyissa meg A személy adatai menüpontot, és végezze el az adatok szerkesztését.

Ha törölni szeretné ezt a személyt a listából, válassza ki A személy törlése menüpontot. Ez az opció csak akkor érhető el, ha több mint két kapcsolattartó személy van hozzáadva.

A Hivatalos Képviselőt nem lehet törölni.