We will upgrade the Confluence Wikis platform.
In the meantime, and report any issue to DIGIT-WIKIS-SUPPORT@ec.europa.eu. You will be able to check new features from the release notes.


Welcome

Welcome - Restricted access

Skip to end of metadata
Go to start of metadataRelevancia

 Ide kattintva megtekintheti a táblázatot a pályázati felhívási évekkel és a pályázati kategóriákkal, amelyekben a következő wiki oldal releváns.

Call YearAction Type

2018

ESC13 - Volunteering Partnerships Annual


Ez az oldal elmagyarázza néhány jellemzőjét az ESC13 – Önkéntes Partnerségek (Éves Támogatás) pályázati űrlapnak.


Figyelem!

Az űrlap kérdései vagy mezői a pályázati kategóriától függően változhatnak. Kérjük, olvassa el figyelmesen a képernyőn megjelenő információkat a vonatkozó mezők és részek kitöltéséhez.
A pályázat adatai

Más online pályázati űrlapoktól eltérően az ESC13 – Önkéntes Partnerségek (Éves Támogatás) űrlapon A pályázat adatai szekcióba be kell írni a Pályázó intézmény / szervezet PIC számát.

A PIC kód beírása után A pályázat adatai alatt található mezők közel mindegyike, úgymint A projekt címe, A projekt rövidítése, a Keretszerződés azonosítója és a Pályázó intézmény / szervezet nemzeti irodája, automatikusan kitöltésre kerül. Ezek a mezők nem szerkeszthetők.

A megjelenő adatok a szervezet kapcsolódó ESC12 – Önkéntes Partnerségek (Éves Támogatás) projektjéből kerültek lehívásra.

Csak Az űrlap kitöltésének nyelve, A projekt kezdete (nn-hh-éééé) és A projekt teljes időtartama (hónap) módosítható/választható.Pályázó intézmény / szervezet

Az oldalmenüben található Pályázó intézmény / szervezet fülre kattintás után a Pályázó intézmény / szervezet főképernyő megnyílik. A PIC kód A pályázat adatai szekcióból lehívott adatokkal előre kitöltésre került, és nem is változtatható meg ebben a szekcióban.

A piros felkiáltójel hiányzó információt jelez.

A pályázó szervezet adatai képernyő megnyitásához kattintson a szervezet nevére, amely a Hivatalos név alatt található.

Minden általánosan kötelezően kitöltendő mező előre kitöltött és szürke színnel jelzett. Ezek az adatok a Participant Portalról kerültek lekérésre. Csak a nem kötelezően kitöltendő mezőket lehet frissíteni.

IAz ESC13 – Önkéntes Partnerségek (Éves Támogatás) pályázati űrlapon nem találhatók további olyan részek a szervezetek részére, mint a Profil, valamint a Háttér és tapasztalat, csak a Hivatalos képviselő(k) és kapcsolattartó(k).Hivatalos képviselő(k) és kapcsolattartó(k)

Hivatalos képviselő(k) és kapcsolattartó(k)  részben A pályázó szervezet adatai képernyőn található a Letölthető adatok az ESC12-ből gomb.

A gombra kattintva a következők történnek:

  1. Letölti a Hivatalos képviselő(k) és kapcsolattartó(k) adatait a szervezet kapcsolódó ESC12 - Önkéntes Partnerségek projektjéből.
  2. A hivatalos képviselő és kapcsolattartó személyekre vonatkozó összes információ nem szerkeszthetővé válik.
  3. A gomb kijelzése az ESC-ből nem letölthető adatok-ra változik.

Ha a kapcsolódó ESC12 - Önkéntes Partnerségek projekt adataitól eltérő hivatalos képviselőt és kapcsolattartót szeretne hozzáadni, ne kattintson az Letölthető adatok az ESC12-ből gombra.

Ehelyett kódolja az információkat A szervezet hivatalos képviselőjének és kapcsolattartójának hozzáadása részben leírtak szerint.