Welcome

Welcome - Restricted access

Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Relevancia

 Ide kattintva megtekintheti a táblázatot a pályázati felhívási évekkel és a pályázati kategóriákkal, amelyekben a következő wiki oldal releváns.

Call YearAction Type

2018

ESC31 - Solidarity Projects


Ebben a részben a projekt költségeivel kapcsolatos kérdésekre válaszolhat, valamint itt kap áttekintést a költségvetésről és az igényelt EU-s támogatásról.


Gyors lépések


Részletes lépések


Lépések
1

Kattintson a "Költségvetés" fülre az oldalsó menüben.

A következő lépésként adjon meg információkat a projekt költségvetésével kapcsolatosan. Kattintson a Költségvetés fülre az oldalsó menüben, hogy hozzáférjen az oldalhoz.  

Az oldal első része mutatja a Projektköltségeket. Az itt megjelenő információ automatikusan került kiszámításra, módosításra nincs lehetőség.


2

A „Coach” információk frissítése(amennyiben releváns).

A Coaching költségek rész csak abban az esetben látható, ha a Projektleírás, részben megjelölte, hogy igényli coach támogatását a projekthez.

Adja meg a Napok számát, amely során a coach segítséget nyújt a projektben. A Támogatás/nap illetve az Összes támogatás mezők ennek megfelelően, automatikusan töltődnek Maximum 12 napra kérhető coach támogatás.

Adjon meg információkat a coach szerepére vonatkozóan a szövegdobozban.


3

„Rendkívüli támogatás " hozzáadása (amennyiben releváns).

Amennyiben szükséges, Rendkívüli támogatást is hozzáadhat. A részletek és a különféle költségek megadásához használja a RENDKÍVÜLI KÖLTSÉG HOZZÁADÁSA gombot.

Töltse ki a Leírás és indoklás mezőt, és adja meg az igényelt összeget a Költségek EUR-ban mezőben.

A tételek törléséhez kattintson a Törlés gombra.

4

A költségvetés összegzése.

A költségvetés oldal utolsó szakasza A költségvetés összegzése. Itt minden információ automatikusan jelenik meg, és áttekintést ad az egyes Költségtételekről és a kiszámított Összes támogatásról.

Amint minden kért információt megadott a költségvetés résznél, a Költségvetés menüpont az oldalsó menüben kitöltöttre változik, melyet zöld pipa jelez.