We will upgrade the Confluence Wikis platform.
In the meantime, and report any issue to DIGIT-WIKIS-SUPPORT@ec.europa.eu. You will be able to check new features from the release notes.


Welcome

Welcome - Restricted access

Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Relevancia

  Ide kattintva megtekintheti a táblázatot a pályázati felhívási évekkel és a pályázati kategóriákkal, amelyekben a következő wiki oldal releváns.

Call YearAction Type

2018

ESC11 - Volunteering Projects

Ez a szekció a projekt költségvetéséről és az ESC11 – Önkéntes projekt pályázathoz igényelt uniós támogatásról ad áttekintést. A háttérben elvégzett számítások a pályázat Projekttevékenységek szekciójában megadott adatokon alapulnak.


Gyors lépések


Részletes lépések

Lépések

A „Költségvetés” elérése az oldalmenün keresztül.

Kattintson a Költségvetés fülre az oldalmenüben. A megnyíló Költségvetés képernyő több részből áll:

  • Szervezési támogatás - projektmenedzsment
  • A projekt költségvetésének összegzése
  • Költségvetés összegzése az önkéntes tevékenységek típusa szerint
  • Költségvetés összegzése önkéntes tevékenységenként
  • Költségvetés összegzése kiegészítő tevékenységenként

A pályázatnak ez a része csak olvasásra érhető el és könnyű áttekintést nyújt a tervezett projekt költségvetésének részleteiről.

Görgessen le az egyes részek megtekintéséhez vagy használja a navigációs útvonalat a képernyő tetején, hogy gyorsan elérje a megtekinteni kívánt részt.

A „Szervezési támogatás - projektmenedzsment” rész.

A Szervezési támogatás - projektmenedzsment rész bemutatja a szervezet által a projektmenedzsment feladatokra kért támogatást, amely az egyéni és a csoportos önkéntességbe bevont fiatalok számán alapszik. Az összes projektmenedzsment támogatás összege maximum 4500 EUR lehet.


„A projekt költségvetésének összegzése” rész.

A projekt költségvetésének összegzése bemutatja a költségvetést költségtételekre lebontva. Az egyes támogatási összegek a pályázat Projekttevékenységek szekciójában a tervezett tevékenységekhez megadott részletes költségeken alapulva kerültek kiszámításra. A projektre kért Összes támogatás a táblázat alján van jelölve.

A „Költségvetés összegzése az önkéntes tevékenységek típusa szerint” rész.

A Költségvetés összegzése az önkéntes tevékenységek típusa szerint rész bemutatja a költségvetést tevékenység-típusokra lebontva. Ha egy típuson belül több tevékenység is meg van adva a Projekttevékenységek szekcióban, az érintett tevékenységek összesített költségvetése automatikusan kiszámításra kerül, és itt megjelenik.


A „Költségvetés összegzése önkéntes tevékenységenként” rész.

A Költségvetés összegzése önkéntes tevékenységenként rész bemutatja a költségvetést azokra a tevékenységre lebontva, amelyek a pályázat Projekttevékenységek szekciójában kerültek felsorolásra. Azoknál a tevékenységeknél, amelyek több turnusból állnak, az összköltség (költségtípusonként) az összes turnusra vonatkozóan kiszámításra kerül, és itt megjelenik.

A tevékenységek ugyanabban a sorrendben jelennek meg, ahogyan a Projekttevékenységek szekcióban felsorolásra kerültek.


A „Költségvetés összegzése kiegészítő tevékenységenként” rész.

Ha a pályázat Projekttevékenységek szekciójában megjelölésre került kiegészítő tevékenység, a költségvetés kiegészítő tevékenységekre lebontva itt jelenik meg.