Welcome

Welcome - Restricted access

Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Relevancia

 Ide kattintva megtekintheti a táblázatot a pályázati felhívási évekkel és a pályázati kategóriákkal, amelyekben a következő wiki oldal releváns.

Call YearAction Type

2018

ESC11 - Volunteering Projects

ESC21 - Traineeship and Job


Ez az oldal megmagyarázza, hogyan adhatja meg szervezetének és partnereinek a projektmenedzsment és -vezetés részleteit az online pályázati űrlapon.

Az alábbi példa bemutatja az ilyen jellegű információ hozzáadásának lépéseit az ESC11 - Önkéntes Projektek űrlapjához. Az elv és az alkalmazás megegyezik az ESC21 - Gyakornokság és Munkavállalás jelentkezések esetében.


Figyelem!

Minden résztvevő szervezetnek regisztrálnia kell a Participant Portálon, és be kell szereznie a résztvevők PIC kódját (Participant Identification Code) az online űrlap kitöltése előtt. A PIC kód használatával a pályázati űrlapon bizonyos szervezeti adatok kitöltésre kerülnek.

Figyelem!

A kérdések vagy a mezők a pályázati kategóriától függően eltérőek lehetnek. Kérjük, figyelmesen olvassa el a képernyőn megjelenő információkat az adott mezők és szakaszok kitöltése érdekében.

Gyors lépések


Részletes lépések


Lépések
1

Kattintson az oldalmenüben található "Projektmenedzsment és -vezetés" gombra

Kattintson az oldalsó menüben található Projektmenedzsment és -vezetésre. A Projektmenedzsment és -vezetés képernyő megnyílik. Itt lehetősége van a projektmenedzsmenttel, -vezetéssel és partnerekkel kapcsolatos adatok megadására a projektjéhez.

A kötelezően kitöltendő mezők pirossal jelzettek és a hiányos részeknél piros felkiáltójel jelenik meg.

2

A "Projektmenedzsment és -vezetés" rész kitöltése.

Gépelje be a kért adatokat a kötelezően kitöltendő szabad mezőkbe. Amint a kötelező mező kitöltésre kerül, zöldre vált.3

A "Partnerségek" rész kitöltése.

Görgessen a Partnerségek részhez. Adja hozzá az önkéntes projektjébe bevont partnerszervezetet és válaszolja meg az ehhez a részhez tartozó összes kötelező kérdést.

Partnerszervezet hozzáadása.

Partnerszervezet hozzáadásához:

  1. Kattintson a Partner Hozzáadása gombra.
  2. Írja be partnerszervezete PIC számát a PIC mezőbe. Az olyan adatok, mint a szervezet neve, országa és a vonatkozó Európai Önkéntes Szolgálat Akkreditáció vagy ESC52 – Minőségi Tanúsítvány automatikusan megjelennek.
  3. Válassza az adott tevékenység azonosítóját a rendelkezésre álló legördülő menüből, amelyhez partneri kapcsolatban áll az adott szervezettel. A megjelenített tevékenységazonosítók tükrözik a pályázatban korábban megadott tevékenységeket a Tevékenységek (ESC12) vagy a Projekttevékenységek (ESC21) alatt.

További partnerszervezet hozzáadásához klikkeljen újra a Partner Hozzáadása gombra és ismételje meg a fenti lépéseket.

Miután megadta az összes szükséges információt, a figyelmeztető ikont egy zöld pipa jel váltja fel mind az oldalsó menüben, mind az összes alszakaszban.