Welcome

Welcome - Restricted access

Skip to end of metadata
Go to start of metadata


Érvényesség...

  Ide kattintva megtekintheti a táblázatot a pályázati felhívási évekkel és a pályázati kategóriákkal, amelyekben a következő wiki oldal releváns.

Call YearKey Action

2018

ESC12 - Volunteering Partnerships


Ez az oldal elmagyarázza, hogyan vigye fel a szervezetére /intézményére vonatkozó információkat a Projektmenedzsment szekcióban az ESC12 – Önkéntes partnerségek pályázati űrlapon. 


Figyelem!

A kérdések és a mezők eltérőek lehetnek a pályázati kategóriától függően. Kérjük, olvassa el a képernyőn található információt figyelmesen a releváns mezők és szekciók kitöltéséhez.Gyors lépések


Részletes lépések


Lépések
1

Kattintson a „Projektmenedzsment” sorra az oldalmenüben. 

Kattintson a Projektmenedzsment sorra az oldalmenüben a Projektmenedzsment képernyő megnyitásához a főablakban. Itt adhatja meg a szervezetére /intézményére vonatkozó információkat.

Ezen az oldalon minden szövegmezőt ki kell tölteni. Lehet, hogy le kell görgetnie az oldalt az összes szövegmező eléréséhez.


Az oldal tetején található állapotjelző segíti követni, hogy mely részek nincsenek még kitöltve. Alapértelmezettként ezek pirossal vannak jelölve („!” egy piros háromszögben).

Ha az összes szükséges információt megadta az adott részen belül, a piros háromszöget egy zöld pipa jelzés váltja fel.

Ha a jelzés nem változik, akkor a mezők valamelyikét még nem töltötte ki. Az ikonra kattintva a kitöltésre váró mezőhöz jut.


2

Töltse ki a „Minőségirányítás” részt.

Az első információ, amelyet a szövegmezőkben meg kell adnia, a Minőségirányításra vonatkozik. Ha egy mezőt kitöltött, a szövegkeret zöld jelzést kap.

3

Töltse ki a „Monitoring és értékelés” részt.

Adja meg a szükséges információkat a Monitoring és értékelés rész szövegmezőiben, amelyek kitöltése ugyancsak kötelező.


4

Fejezze be a Projektmenedzsment szekció kitöltését.

Ha befejezte az adatok felvitelét, a Projektmenedzsment szekció zöld pipa jelzést kap, ami azt jelenti, hogy minden kötelező információt megadott.