Welcome

Welcome - Restricted access

Skip to end of metadata
Go to start of metadataÉrvényesség...

 Ide kattintva megjelenik a kapcsolódó pályázati felhívás(oka)t, kulcstevékenysége(ke)t és pályázati kategóriá(ka)t tartalmazó táblázat.

Call YearAction Type

2018

ESC52 - Quality Label


Ez az oldal leírja, hogyan rögzítheti az ESC52 – Minőségi Tanúsítvány nevezetű űrlapon szereplő minőségi tanúsítvány részleteit a Részt vevő szervezet és a Pályázó szervezettel/intézménnyel függő viszonyban lévő jogi személyhez kapcsolódóan.


Figyelem!

Az űrlap kérdései vagy mezői a pályázati kategóriától függően változhatnak. Kérjük, olvassa el figyelmesen a képernyőn megjelenő információkat a vonatkozó mezők és részek kitöltéséhez.

Részt vevő szervezet/intézmény képernyőjének megnyitása

A Részt vevő szervezet/intézmény képernyő megnyitásához klikkeljen az oldalmenüben található „Részt vevő szervezet/intézmény” linkre, ahol megadja szervezete adatait.

PIC szám beírása

Az pályázati űrlap kitöltését megelőzően minden részt vevő szervezetnek regisztrálnia kell a Participant Portalon és rendelkeznie kell egy PIC számmal (Participant Identification Code). A PIC szám alapján kerülnek be majd a szervezet adatai a pályázati űrlapba.

A szervezeti adatokat nem lehet frissíteni az űrlapon keresztül, azokat mindenképpen a Participant Portalon kell módosítani. További részletekért keresse meg a Participant Portal útmutatót (csak angol nyelven érhető el).


Ha a PIC számot beírta, a pályázó szervezet/intézményhez tartozó Hivatalos Név és Ország a megfelelő oszlopban fog megjelenni. További szervezeti adatok hozzáadása is most már lehetségessé válik. A piros figyelmezető jel a Szervezet/intézmény részletei mellett jelöli a kötelezően kitöltendő mezőket a szervezet további részleteit illetően. A szervezet/intézmény összes adatainak megtekintéséhez és a szervezet/intézmény további adatainak szerkesztéséhez klikkeljen a Szervezet/intézmény Adataira vagy a PIC szám melletti menü gombra.

Az ESC52 – Minőségi tanúsítványra való pályázáshoz a szervezet/intézmény adatai ugyanolyan módon kerülnek rögzítésre, mint a hagyományos pályázat esetében (kövesse a Szervezet adatainak frissítésében említett lépéseket).


ESC52 – Minőségi Tanúsítvány Részletek

Az űrlap tartalmi részei (Minőségi Tanúsítvány részletek) szintén a Részt vevő Szervezet/intézmény képernyőn keresztül kerülnek rögzítésre.

Amint minden szervezeti adatot kitöltött, térjen vissza a Részt vevő szervezet/intézmény főképernyőjéhez a navigációs panel vagy az oldalmenü használata segítségével.A Szervezet/intézmény Adatai mellett van egy zöld pipa. Hasonló módon haladjon tovább a Minőségi Tanúsítvány Adataihoz kért információk frissítésével.

Amint a Minőségi Tanúsítvány Adataihoz tartozó összes részt frissítette, a Részt vevő szervezet/intézmény információi zöld pipával lesznek jelölve, ami azt jelenti, hogy minden kötelezően kitöltendő információt megadott.

A Minőségi Tanúsítvány Adatai résznél a következőket kell megadnia:

  • A Minőségi Tanúsítvány Hatókörének és Szerepének kiválasztása is elvárt adat. Fontos, hogy először ezt a részt töltse ki, mivel az utána következő kérdések az itt kiválasztottak szerint változhatnak.
  • A Minőségi Tanúsítványra pályázás mögöttes Motivációja.
  • Projektmenedzsment szempontok. Kérjük, adjon meg további információkat a szervezete/intézménye megközelítési szempontjait a projektmenedzsmentre való tekintettel. Ebben a részben olyan információkat kell részletezni, mint a résztvevők teljes körű támogatása vagy a lehetséges kockázatok elleni védelem biztosítása.
  • A Résztvevők, akiket támogathat és/ vagy fogadhat.„Hatókör és Szerep” információk kitöltése

Kattintson a „Hatókör és Szerep” gombra

A Részt vevő Szervezet(ek)/Intézmény(ek) főképernyőjén kattintson a Minőségi Tanúsítvány Adatok részben található Hatókör és Szerepre.

Fontos

Fontos, hogy a Minőségi Tanúsítvány kitöltését ezzel a résszel kezdje, mivel az utána következő kérdések és mezők az itt kiválasztottak szerint változhatnak.

Amennyiben későbbi lépésként kíván módosítani ezen a részen, a már kitöltött státuszú Minőségi Tanúsítvány részek végeredményben hiányosra válthatnak. Változtatásokat ennek megfelelően kell alkalmazni.

A „Minőségi Tanúsítvány Típusa” kiválasztása.

A Hatókör és Szerep képernyőn válassza ki a legördülő menüből a Minőségi Tanúsítványnak azt a típusát, amire a szervezete/ intézménye pályázik.

A szervezet Minőségi Tanúsítványa „Szerepének” kiválasztása (ha alkalmazható).

Ha a Minőségi Tanúsítvány típusa alatt az Önkéntességet választotta ki, egy másik legördülő menü fog megjelenni. Válassza ki azt a szerepet, amire szervezete/ intézménye pályázik.

Térjen vissza a „Részt vevő Szervezetek” oldalra.

Amint megtörtént a kiválasztás, térjen vissza a Részt vevő szervezetek/intézmények főképernyőre a navigációs panel vagy az oldalmenü használata segítségével.


"Motiváció" mező kitöltése

Kattintson a „Motiváció” gombra

A Minőségi Tanúsítványra való pályázás mögött álló motivációról szóló információk megadásához kattintson a Motiváció gombra.

A Hatókör és Szerep alatt történt kiválasztástól függően találhat csak egy szabadon kitölthető üres mezőt vagy egy szabadon kitölthető üres mezőt és egy legördülő menüt.

Kérjük, adja meg a szervezetéhez szükséges információkat.

Térjen vissza a „Részt vevő Szervezetek/intézmények” oldalra.

Amint megtörtént a kiválasztás, térjen vissza a Részt vevő szervezetek/intézmények főképernyőre a navigációs panel vagy az oldalmenü használata segítségével.


„Projektmenedzsment" mező kitöltése

Kattintson a „Projektmenedzsment” gombra.

A Részt vevő Szervezetek/ intézmények oldalról válassza a Projektmenedzsmentet. Ebben a szakaszban további információkat adhat a szervezet által a projektmenedzsment tekintetében alkalmazott megközelítés bizonyos aspektusairól. Ebben a részben olyan információkat kell részletezni, mint a résztvevők teljes körű támogatása vagy a lehetséges kockázatok elleni védelem biztosítása.

A szükséges információk megadása.

A Projektmenedzsmentnél, különböző részek elérhetők a korábbi Hatókör és Szerep résznél történt választásoktól függően. Kérjük, adja meg a szervezetéhez szükséges információkat.

Térjen vissza a „Részt vevő Szervezetek/intézmények” oldalra.

Amint megtörtént a kiválasztás, térjen vissza a Részt vevő szervezetek/intézmények főképernyőre a navigációs panel vagy az oldalmenü használata segítségével.


"Résztvevők" rész kitöltése.

Kattintson a „Résztvevők” gombra.

Kattintson a Résztvevőkre a szervezete által támogatott/fogadott résztvevőkre vonatkozó lényeges információk megadásához.

A Résztvevők oldal a következő két részből áll:

  • Résztvevők és
  • Hátrányos Helyzetű Résztvevők.


A „Résztvevők” alatt adja meg a szükséges információkat.

A Résztvevők részben található szabadon kitölthető szövegmezőben adja meg a szükséges információkat. A megjelenő mezők a korábbi kiválasztásoktól függenek.

Frissítse a „Hátrányos Helyzetű Résztvevők” alatt megjelenő információkat (ha elérhető).

A legördülő menüben NEM van beállítva alapértelmezettként. Ha a szervezet nem tervez hátrányos helyzetű résztvevők bevonását, tartsa ezt az alapértelmezett beállítást.

Ha a szervezete be fog vonni ilyen jellegű résztvevőket, úgy állítsa be IGENre. További szabadon kitölthető szövegmező és legördülő menü válik elérhetővé. Frissítse az információt a szervezete lehetőségeihez mérten.

Térjen vissza a „Részt vevő Szervezetek/intézmények” oldalra.

Amint megtörtént a kiválasztás, térjen vissza a Részt vevő szervezetek/intézmények főképernyőre a navigációs panel vagy az oldalmenü használata segítségével.

Ha minden információt helyesen töltött ki, mindegyik részt zöld pipa fog jelölni. Az oldalmenüben található Részt vevő szervezet(ek)/intézmény(ek) rész szintén zöld pipával lesz jelölve.

Továbbléphet a pályázata következő részéhez.