Welcome

Welcome - Restricted access

Skip to end of metadata
Go to start of metadataÉrvényesség...

 Ide kattintva megjelenik a kapcsolódó pályázati felhívás(oka)t, kulcstevékenysége(ke)t és pályázati kategóriá(ka)t tartalmazó táblázat.

Call YearAction Type

2018

All

Ha a kitöltött pályázati űrlap minden része valid (zöld pipa jelöléssel ellátva) és minden szükséges dokumentumot csatolt, az űrlap készen áll arra, hogy benyújtsa a Nemzeti Iroda felé. Ezen az oldalon találja az European Solidarity Corps pályázatok benyújtásának, illetve az esetleges ismételt benyújtás módjának leírását.

Itt talál információkat arra vonatkozóan is, hogy mi a teendő a pályázat hivatalos beadási határidőt követő benyújtása esetén.
Pályázat benyújtása

1

Győződjön meg róla, hogy a pályázati anyagot teljes egészében elkészítette.

Amennyiben a pályázati űrlap minden része valid (zöld pipával meg van jelölve) valamint minden szükséges dokumentumot csatolt az anyaghoz, a pályázat készen áll arra, hogy benyújtsa a Nemzeti Iroda felé. 

2

Kattintson a „Benyújtás” gombra.

A pályázati űrlap benyújtásához kattintson a bal alsó sarokban található Benyújtás gombra. Ez a gomb csak akkor aktív, ha a pályázat minden részét kitöltötte, a szükséges dokumentumokat csatolta és az ellenőrző lista jóváhagyása megtörtént.

3

Benyújtás megerősítése.

Egy felugró ablak fog megjelenni, ami a benyújtás megerősítésére kérdez rá. Kattintson az IGEN gombra, ha biztos benne.

A NEM opció választása elveti a benyújtást és a pályázati űrlap piszkozatban marad.

A végleges beadásnál található megerősítésre rákérdező ablakban egy rövid összegzést fog látni. Bezáráshoz kattintson az OK gombra. A pályázati űrlap bezáródik.

A Pályázataim fülön megtalálja a benyújtott pályázatot, BENYÚJTVA illetve Kitöltés állapota: LEZÁRVA megjegyzéssel ellátva.Megjegyzések megerősítésről
1

A benyújtást követően egy megerősítő e-mailt küld ki a rendszer.

Az e-mail tartalmazni fogja a következő, benyújtáshoz kapcsolódó információkat.

  • Projekt Címe
  • Tevékenység
  • Nemzeti Iroda
  • Benyújtási Azonosító
  • Űrlap Azonosító
  • Benyújtás Ideje (brüsszeli, belga idő szerint)


Űrlap egynél többszöri beadása (Ismételt beadás).

1

A „Pályázataim” fül elérése az online űrlapokban.

Ha a már benyújtott pályázaton szeretne változtatni, van lehetőség a pályázat ismételt benyújtására, miután javította az űrlapot. Erre kizárólag a pályázati határidőig van lehetőség, a beadási határidőt követően az ismételt benyújtás nem lehetséges.

Nyissa meg az Online Űrlapok kezdőlapot majd a Pályázataim lapfület. A benyújtott pályázat meg fog jelenni a listában. A beazonosítást megkönnyíti a Kitöltés állapotánál szereplő: LEZÁRVA címke, illetve az, hogy a pályázati beadási határidőig hátralévő napok számánál nem jelenik meg adat.

Amennyiben több különböző státuszban lévő pályázattal is rendelkezik, használja a Keresés funkciót annak érdekében, hogy gyorsan megtalálja a módosítani, illetve újra benyújtani kívánt pályázatot.

2

A Menü gombra kattintva válassza az „Újra megnyitás” funkciót.

Ha megtalálta a szerkeszteni és újra benyújtani kívánt pályázatot, kattintson a Menü gombra és válassza az Újra megnyitás opciót.

3

Módosítsa a pályázati űrlapot, majd kattintson a „Benyújtás” gombra.

A megnyíló pályázati űrlap tartalmazza a már benyújtott pályázathoz feltöltött adatokat. Végezze el a kívánt változtatásokat, majd ha elkészült, kattintson a BENYÚJTÁS gombra.

Az előző pályázathoz hasonlóan, a BENYÚJTÁS gomb akkor lesz csak aktív, ha minden részt kitöltött és a zöld pipa megjelenik.

4

A benyújtás jóváhagyása.

A benyújtást követően felugrik egy ablak. Kattintson az OK gombra a jóváhagyáshoz.

A pályázat benyújtását követően a Benyújtás jóváhagyása ablakban megjelenik a benyújtáshoz kapcsolódó adatok összegzése. Kattintson az OK gombra az ablak bezárásához.

A pályázat ismételt benyújtása sikeres volt.A pályázat késői benyújtása.

1

Az European Solidarity Corps pályázatok benyújtásának előre megszabott határideje van, amely a nyitó oldalon megtalálható. Ha elmulasztja a hivatalos pályázati határidőt nem fog tudni pályázni. Vannak azonban olyan körülmények, melyek esetében mégis lehetséges a pályázat röviddel a határidőn túl történő benyújtása.

Kivételes esetben, amennyiben bizonyítható, hogy a pályázatot a határidőt megelőzően megpróbálták benyújtani, de az technikai okokból kifolyólag nem sikerült, a Nemzeti Irodának lehetősége van arra, hogy elfogadja a pályázatot, ha az megfelel a következő három feltételnek:

 1. Az online űrlapok Benyújtás összegezése részénél megjelenő adatok az utolsó benyújtási kísérlet dátumaként és időpontjaként az aktuális, hivatalos határidőt megelőző időpontot mutatnak.
 2. Amennyiben 2 órával a beadási határidőt követően (brüsszeli idő szerint) értesítették a Nemzeti Irodát. Ezután az időpont után a pályázatot nem lehet figyelembe venni.
 3. Amennyiben a hivatalos beadási határidőt követően (brüsszeli idő szerint) 2 órán belül a sikertelenül benyújtott pályázatot teljes, és az utolsó benyújtási kísérletet követően változatlan formában (pdf-ben) e-mailben beküldték a Nemzeti Iroda részére.

A Nemzeti Iroda így meg tudja nyitni Önnek a pályázatot és lehetővé válik a benyújtás a Pályázat benyújtása részben leírtak alapján.