Welcome

Welcome - Restricted access

Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Érvényesség...

 Ide kattintva megjelenik a kapcsolódó pályázati felhívás(oka)t, kulcstevékenysége(ke)t és pályázati kategóriá(ka)t tartalmazó táblázat.

Call YearAction Type

2018

All


Lehetősége van megosztani a pályázati űrlapot kollégáival vagy partnereivel addig, amíg a pályázat beadási határideje nem zárult le. Felhívjuk figyelmét, hogy mindenkinek, aki az űrlaphoz hozzá kíván férni, szüksége lesz egy EU login fiókra a megadott e-mail címhez, amivel megosztja pályázatát.

Szintén lehetőség van a megosztási adatok módosítására és az pályázatokhoz való hozzáférés visszavonására.


Gyors lépések


Részletes lépések



1

A "Megosztás" lehetőség kiválasztása.

Két mód van a pályázat megosztására:

  1. A Pályázataim fülben válassza ki a Megosztás lehetőséget adott pályázat mellett található legördülő menüből vagy
  2. A pályázati űrlapon a baloldali menüben található Megosztás gombra kattintva.

A megosztási kép megnyílik, ahol a következőket találja: Megosztás Összefoglalása és Megosztási Előzmények.


Kattintson a „Pályázat Megosztása” gombra

2

Írja be az „Email” címet, adjon hozzá megjegyzést, majd klikkeljen a „Megosztásra”

A Megosztási összefoglalóban kattintson a Megosztás gombra. Megnyílik a Pályázat megosztása képernyő.

Megoszthatja a pályázatát:
  • a szervezete kapcsolattartó személyeivel és partnerszervezetekkel, amennyiben a Kapcsolattartó email címe (1) alatti legördülő listából kiválasztja a neveket, vagy
  • bárki mással, amennyiben a Egyéb Személyek email címe (2) mezőbe beírja azok email címeit.

A kiválasztott kapcsolattartó személyek megjelennek a legördülő mezőben.

Kattintson a HOZZÁADÁS gombra (3) ha további címzetteknek is küldené az Egyéb személyek email címe mezőben.

Két mező is rendelkezésre áll a megjegyzésekhez – egy, amikor a címzetteknek küld üzenetet velük megosztva a pályázatot (4) és egy a belső levelezésekhez (5). A belső megjegyzések csakis a szervezet tagjai számára válnak láthatóvá.

TA külső megjegyzések korábbi kapcsolattartó személyekkel történő megosztásához jelölje be a rubrikát (6).

Kattintson a Mentés (7) gombra tevékenysége befejezéséhez és az űrlap címzetteknek megküldéséhez.

3

A Megosztás Összefoglalása és Megosztási Előzmények megtekintése

A Megosztás Összefoglalása és Megosztási Előzmények a megosztás részleteiben fog megjelenni.


A címzettek az Pályázatom fül alatt találják az űrlapot. Az űrlap minden részletét látni fogják, de csak olvasásra kapják meg, nem lehet benne változtatásokat végrehajtani.



Megosztás szerkesztése.

1

Válassza ki a „Megosztás szerkesztése” lehetőséget.

A pályázati űrlapban menjen a Megosztás képernyőre, majd válassza a Megosztás szerkesztése lehetőséget amellett a személy mellett lévő menüben, akinek módosítani szeretné a megosztási paramétereket.

Az Űrlap megosztása képernyő megnyílik.

2

A kívánt változtatások elvégzése és „Megosztás”.

Módosíthatja az eredeti címzett email címét és választhatóan megjegyzést is fűzhet hozzá. Ha végzett a változtatásokkal, kattintson a Megosztás gombra az űrlap címzetthez való küldéséhez. Ezen tevékenysége feljegyzésre kerül a Megosztás Összefoglalásában és a Megosztási Előzményekben.

Fontos

Ha megváltoztatja a címzett email címét, az eredeti mellé új belépő kerül listázásra a Megosztás Összefoglalásában. Az új felhasználói e-mailt össze kell kötni az EU Login fiókkal, máskülönben a címzettje számára az űrlap nem lesz elérhető.

A megosztás Összefoglalójában található eredeti e-mail cím törléséhez használja a Megosztás Visszavonása lehetőséget (lásd lentebb).




Megosztás visszavonása.

1

Válassza a „Megosztás visszavonása” lehetőséget.

A pályázati űrlapon menjen a Megosztás képernyőre, majd válassza a Megosztás Visszavonása opciót, ami a listán szereplő azon személy mellett van, akitől a hozzáférését kívánja visszavonni.

A Megosztás Visszavonása képernyő megnyílik.

2

„Visszavonás” gombra kattintás.

Lehetőség szerint nevezze meg a felhasználó hozzáférésének visszavonását (1).

A külső megjegyzések az összes korábbi kapcsolattal való megosztásához jelölje be a rubrikát (2).

Kattintson a Visszavonás gombra. Ezen tevékenysége feljegyzésre kerül a Megosztási Előzményekben, míg a címzett e-mailje törlődik a Megosztási Összefoglalóból.