Welcome

Welcome - Restricted access

Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Érvényesség...

 Ide kattintva megjelenik a kapcsolódó pályázati felhívás(oka)t, kulcstevékenysége(ke)t és pályázati kategóriá(ka)t tartalmazó táblázat.

Call YearAction Type

2018

AllEz az oldal leírja, hogyan kell a pályázó/részt vevő szervezetek/intézmények esetében felvinni a hivatalos képviselő(k) és kapcsolattartó(k)at és a pályázó szervezettel függő viszonyban lévő jogi személyeket (amennyiben releváns). A hivatalos képviselő(k) és kapcsolattartó(k) csak akkor adhatók hozzá, miután  a pályázó szervezet/intézmény hozzá lett adva az online űrlaphoz.


Figyelem!

A kérdések vagy mezők pályázatának kulcstevékenységtől függően változhatnak. Kérjük, olvassa el figyelmesen a képernyőn megjelenő információt a vonatkozó mezők és részek kitöltése érdekében.Gyors lépések

Részletes lépések


Lépések
1

Kattintás a „Pályázó vagy Részt vevő intézmény/szervezet” részre az oldalsó menüben

A Hivatalos képviselő és kapcsolattartó személyeket a pályázó szervezet/intézmény ablakból érheti el az oldalsó menüben található Pályázó szervezet/intézmény linkre kattintva.

ESC52 – Minőségi Tanúsítvány űrlaphoz klikkeljen a Részt vevő szervezet/intézmény linkre:

2

A „Pályázó szervezet adatai” rész megnyitása.

  1. A pályázó szervezet/ Szervezet adatai vagy a minőségi tanúsítványok mellett (ESC52_ Minőségi Tanúsítványok esetében) figyelmeztető jelzés azt mutatja, hogy a pályázatban van még hiányzó adat a szervezetről.
  2. Válassza ki a Szervezet adatait.

Az ESC52 – Minőségi Tanúsítvány űrlap esetében klikkeljen a Szervezet adatai linkre:

3

Klikkelés a „Hivatalos képviselő(k) és kapcsolattartó(k)” részre

Klikkeljen a Hivatalos képviselő(k) és Kapcsolattartó(k) fülre vagy görgessen le a Hivatalos képviselő(k) és Kapcsolattartó(k) részhez.

A jelentkezési űrlapban két fajta személytípust lehet felvinni: Hivatalos képviselőket és Kapcsolattartókat.

További kapcsolattartók adhatók hozzá, de legalább egy kapcsolattartót kötelező megadni, csakúgy, mint a Hivatalos képviselőnél.A „Hivatalos képviselő” megadása.

A figyelmeztető ikon azt jelzi, hogy hiányzó információ van ebben a részben. Klikkeljen a menü ikonra, hogy felvigye A Személy adatait vagy klikkeljen a pontokkal jelzett hivatkozásra a Név nevű oszlopban.

A specifikus képernyő megnyílik.

Piros szín jelzi a kötelezően kitöltendő részeket. A képernyő két részből áll: Hivatalos képviselő/Kapcsolattartó személyes adatai és Címe.


A kötelező adatok kitöltése után a mezők zöldre váltanak.

Ha a hivatalos képviselő/kapcsolattartó személy címe megegyezik a szervezet címével, pipálja ki a Megegyezik a szervezet/intézmény címével nevű rubrikát és a szervezet címét a rendszer átmásolja.

Ha a cím eltér a szervezethez rögzített adatoktól, töltse ki kézzel a vonatkozó információkkal. A bevitt szöveg automatikusan mentve lesz.

Amennyiben visszalépne az előző felületre, kattintson a Pályázó szervezet/intézményre a navigációs panelre.


4

A „Kapcsolattartó személy” megadása.

A Hivatalos képviselőre vonatkozó információ immár látható és egy zöld pipával jelölt.

A Kapcsolattartó személy megadásánál járjon el ugyanúgy, ahogy a Hivatalos Képviselőnél tette. Kattintson a Menü gombra és válassza A Személy adatait vagy kattintson a pontokkal jelzett hivatkozásra a Név nevű oszlopban.

Adja meg az összes szükséges információt a Kapcsolattartó személy felületen, mint ahogy azt tette a hivatalos képviselő esetében.

„Preferált kapcsolattartó”.

Egy további mező is elérhető lesz a Hivatalos képviselő képernyőjéhez képest: Preferált kapcsolattartó. A kiválasztott preferált kapcsolattartó személy (abban az esetben, ha egynél több kapcsolattartót jelölt meg) lesz az, akit az ön pályázatával/projektjével kapcsolatos kérdésekben keresni fognak. 

A pályázó szervezethez adott első Kapcsolattartó személy esetében alapértelmezettként IGEN a mező beállítása és nem változtatható meg. Ha egy másik Kapcsolattartó személyt jelölne meg Preferált kapcsolattartónak, akkor egy újabb kapcsolattartót kell megadnia a Kapcsolattartó személy hozzáadása gombra kattintással

Amíg van második Kapcsolattartó személy, a rendszer engedni fogja a Preferált Kapcsolattartó mezőt szerkeszteni; a NEM-et IGEN-re tudja változtatni. A Preferált kapcsolattartót jelző IGEN a korábbi felvitt kapcsolattartónál automatikusan NEM-re változik.

Fontos

Csak egy személy lehet Preferált kapcsolattartó. 

5

Ha szükséges, kapcsolattartó személyek hozzáadása.

Ha az összes adatot megadta, minden mező zöldre vált. Lépjen vissza a Pályázó szervezet/intézmény felületre a navigációs panel segítségével.

Mindkét kapcsolattartó immár zöld pipával van jelölve, ami azt jelenti, hogy minden kötelező információt megadott.

Ha szükséges, további kapcsolattartókat adhat meg szervezetéhez a KAPCSOLATTARTÓ HOZZÁADÁSA gomb használatával. .

Az elv ugyanaz, mint a Hivatalos képviselő és a Kapcsolattartó esetében leírtak.

ESC13 - Önkéntes Partnerségek Éves Támogatás Sajátosságok

1

A Hivatalos képviselő(k) és kapcsolattartó(k) funkcióhoz az ESC13 - Önkéntes Partnerségek (Éves Támogatás) pályázati űrlapokban egy további funkció is kapcsolódik: az Adatok letöltése az ESC12-ből.

További részletekért lásd ESC13 A pályázat adatai, Pályázó intézmény / szervezet, Hivatalos képviselő(k) és kapcsolattartó(k).

2