Welcome

Welcome - Restricted access

Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Érvényesség...

 Ide kattintva megjelenik a kapcsolódó pályázati felhívás(oka)t, kulcstevékenysége(ke)t és pályázati kategóriá(ka)t tartalmazó táblázat.

Call YearAction Type

2018

All


Ez az oldal leírja, hogyan rögzítheti a szervezetéhez kapcsolódó Pályázó intézmény/szervezeti adatokat a pályázati űrlapban. Az alábbi példa mutatja a lépéseket a pályázó szervezet adatainak megadásához az ESC12 – Önkéntes Partnerségek résznél. A PIC kód megadása és a szervezeti adatok frissítése után változatlan marad mindegyik felhívásnál.


Az ESC52 – Minőségi Tanúsítvány, ESC31 – Szolidaritási projektek és ESC13 – Önkéntes Partnerségek Éves Támogatás pályázatoknál van néhány eltérő funkció az űrlapban, amik a részt vevő szervezeteknek adnak információt.

Azon sajátosságok részletei megtalálhatók ennek az oldalnak az alján.


Figyelem!

Az űrlap kérdései vagy mezői a pályázati kategóriától függően változhatnak. Kérjük, olvassa el figyelmesen a képernyőn megjelenő információkat a vonatkozó mezők és részek kitöltéséhez.Nyissa meg a Pályázó vevő Intézmény/Szervezet képernyőt

1

Kattintson a Pályázó intézmény/szervezet opcióra a szélső menüben.

Ebben a példában a Pályázó szervezet képernyő nyílik meg. Itt adja meg a projektben részt vevő szervezet adatait.

2Vigye fel a "PIC" számot

1

Az pályázati űrlap kitöltését megelőzően minden részt vevő szervezetnek regisztrálnia kell a Participant Portalon és rendelkeznie kell egy PIC számmal (Participant Identification Code). A PIC szám alapján kerülnek be majd a szervezet adatai a pályázati űrlapba.

A szervezeti adatokat nem lehet frissíteni az űrlapon keresztül, azokat mindenképpen a Participant Portalon kell módosítani. További részletekért keresse meg a Participant Portal útmutatót (csak angol nyelven érhető el).

Vigye fel a pályázó szervezet 9 számjegyű PIC kódját. A szervezet PIC kódhoz kapcsolódó adatai automatikusan betöltődnek a pályázati űrlapba.

  1. A PIC kód megadása után a PIC-hez tartozó mezőt egy zöld csík jelöli. Ez azt jelenti, hogy a megadott PIC-kódot a Participant Portal felismeri. A piros figyelmeztető jel a PIC-mező előtt azt jelzi, hogy ehhez a pályázati űrlaphoz további adatok megadása szükséges.
  2. A PIC-kódhoz rendelt szervezet adatai automatikusan betöltődnek a pályázati űrlapba. A példánkban az oldalon a Hivatalos név és az Ország jelennek meg.
  3. A szervezet összes adatának megtekintéséhez és a szervezet további adatainak szerkesztéséhez kattintson a menü ikonra (vagy a hiperhivatkozásos Jogi Névre).


A Szervezet adatainak frissítése

1

A Pályázó intézmény/szervezet adatai ablak megnyílik.

Az ablak felső részén található fülek kattinthatók, és segítségükkel különböző szakaszokhoz navigálhat; vagy választhatja a legörgetést a képernyő többi részének megtekintéséhez. A zöld pipával jelölt fülek mutatják a befejezett részeket. A piros figyelmeztető jellel ellátott fülek a hiányzó információkat jelölik.

Ebben a példában a pályázó szervezet adatai a PIC-kódhoz rendelt, Participant Portalba felvitt adatokkal kitöltődnek. Ezeket az adatokat nem szerkesztheti az űrlapban, csak olvashatja. További, nem kötelezően megadandó információkat vihet fel ebben a részbe, úgy, mint az Email cím. A kötelezően kitöltendő mezők hiányossága esetén piros csíkkal lesznek kiemelve.

2

Profil frissítése (amennyiben releváns).

Az első frissítésre kerülő információ a Profil. A Szervezet típusa mezőt kötelező kitölteni, és a legördülő menüből ki kell választani egy lehetőséget. Ha a Szervezet típusa mező előre kitöltött, azért van, mert a rendszer a Participant Portalról átmentette. Kérjük, bizonyosodjon meg róla, hogy a megjelenő adat helyes vagy módosítsa, ha szükséges.

3

Hivatalos képviselő(k)/ Kapcsolattartó(k) mező kitöltése.

Lásd a HU_ESC Online űrlapok: Hivatalos képviselő(k) és kapcsolattartó(k) hozzáadása oldalon.


4

További mezők és fülek frissítése.

Ebben a példában további információk megadása szükséges a Háttér és Tapasztalat részben. Kérjük, olvassa el a képernyőn megjelenő utasításokat és töltse ki annak megfelelően.

5

A pályázó szervezet/intézmény adatainak kitöltése.

Amint a szervezet/intézmény minden adata frissítve lett a pályázati űrlapban, térjen vissza a Részt vevő szervezetek/intézmények fő oldalra a navigációs panel vagy az oldalmenü használatával.

A Pályázó szervezet/intézmény adatai most egy zöld pipával van jelölve, ami azt jelenti, hogy minden kötelező információ ki lett töltve.


Szervezeti adatok szerkesztése

1

A már bevitt szervezeti adatok frissítéséhez használja a Menü gombot, majd válassza ki a Szervezet adatait. A Pályázó intézmény/szervezet Adatai képernyő fog megnyílni, ahol a szükséges beállításokat lehet elvégezni.

2ESC13 – Önkéntes Partnerségek Éves Támogatás Sajátosságok

1

Az ESC13 - Önkéntes Partnerségek Éves Támogatás pályázati űrlapban a pályázó szervezet/intézmény PIC kódja nem beírható; szürkével jelölték.

2

A PIC kódot már a Pályázat Adatai részben kellett beírni. A Pályázat Adataiban a PIC kód megadásával, a pályázat más részeihez tartozó mezők is ki lesznek töltve az ESC12 – Önkéntes Partnerségekre vonatkozó információkkal. Ilyen mezők a pályázó szervezet/intézmény alatti PIC kód és a szervezet adatai nevűek. A hiányzó adatok ezután megadhatók.

A részletes információkat lásd az ESC13 A pályázat adatai, Pályázó intézmény / szervezet, Hivatalos képviselő(k) és kapcsolattartó(k) részek alatt.

ESC52 – Minőségi Tanúsítvány Részletek

Az űrlap tartalmi részei (Minőségi Tanúsítvány részletek) szintén a Részt vevő Szervezet/intézmény képernyőn keresztül kerülnek rögzítésre.

Amint minden szervezeti adatot kitöltött, térjen vissza a Részt vevő szervezet/intézmény főképernyőjéhez a navigációs panel vagy az oldalmenü használata segítségével.A Szervezet/intézmény Adatai mellett van egy zöld pipa. Hasonló módon haladjon tovább a Minőségi Tanúsítvány Adataihoz kért információk frissítésével.

Amint a Minőségi Tanúsítvány Adataihoz tartozó összes részt frissítette, a Részt vevő szervezet/intézmény információi zöld pipával lesznek jelölve, ami azt jelenti, hogy minden kötelezően kitöltendő információt megadott.

A Minőségi Tanúsítvány Adatai résznél a következőket kell megadnia:

  • A Minőségi Tanúsítvány Hatókörének és Szerepének kiválasztása is elvárt adat. Fontos, hogy először ezt a részt töltse ki, mivel az utána következő kérdések az itt kiválasztottak szerint változhatnak.
  • A Minőségi Tanúsítványra pályázás mögöttes Motivációja.
  • Projektmenedzsment szempontok. Kérjük, adjon meg további információkat a szervezete/intézménye megközelítési szempontjait a projektmenedzsmentre való tekintettel. Ebben a részben olyan információkat kell részletezni, mint a résztvevők teljes körű támogatása vagy a lehetséges kockázatok elleni védelem biztosítása.
  • A Résztvevők, akiket támogathat és/ vagy fogadhat.


További információk a ESC Forms - Index - ESC52 - Quality Label oldalon.ESC31 – Szolidaritási Projektek: Csoport összetétele.

1

Az ESC31 – Szolidaritási Projekt pályázati űrlaphoz egy további részt kell kitölteni, ami a: Csoport összetétele.

Ebben a részben kell megadni a projektben részt vevő csoport résztvevőinek Keresztnevét, Vezetéknevét és Résztvevői Referencia számát (PRN).

A Lakóhely Szerinti Ország alapértemezettként van beállítva a pályázó szervezet/intézmény országához, ami a legördülő menüben megváltoztatható.

2

A TAG HOZZÁADÁSA gomb segítségével szükség szerint további résztvevőket adhat a listához.