Welcome

Welcome - Restricted access

Skip to end of metadata
Go to start of metadataEz az oldal a pályázás folyamatát írja le a jövőbeni pályázók számára az Európai Szolidaritási Testület keretei között.

A pályázási folyamat leírásaAz Európai Szolidaritási Testület online pályázati űrlapjai közül a kiválasztott pályázati kategória űrlapját kell használni. Az online űrlapok itt érhetők el: ESC online pályázati űrlapok.

Az Európai Szolidaritási Testület online pályázati űrlapok kezdőlapján az összes aktuális nyitott felhívás elérhető az Európai Szolidaritási Testület pályázati kategóriáiban. A pályázat beküldéséhez az alábbi lépéseket szükséges követni.LépésekKép
1.

A pályázati űrlap kitöltéséhez rendelkezni kell EU loginnel. Az EU Login Authentication Service (korábban ECAS) az egyik felhasználó-azonosítási pontja a Bizottság számos információs rendszerének. Ez az első lépés, mielőtt a szervezetként történő regisztráció megtörténik bizonyos IT eszközökön, mint például a Participant Portalon (más néven az URF-en).

  • EU Login létrehozása (csak angolul elérhető)


2.

A szervezetnek regisztrálnia kell a Participant Portalon (URF). A regisztráció megtörténte után a szervezet kap egy egyéni azonosító kódot - a PIC-kódot (PIC).

A PIC egy egyedi azonosító, ami a pályázáshoz szükséges. A szervezet számára egyszerűbb módon teszi lehetővé az Európai Szolidaritási Testület online pályázati űrlap kitöltését azzal, hogy a PIC szám beírásával az űrlapon automatikusan megjelennek a szervezetről a Participant Portálon való regisztráció során megadott adatok.

A Participant Portálon csak egyszer lehet regisztrálni. Ha a szervezet már rendelkezik PIC számmal, az összes pályázatánál ezt az azonosítót kell használnia.


3.

A pályázatot online kell beküldeni, a megfelelő online pályázati űrlap kitöltésével és az összes szükséges melléklet csatolásával.

Az űrlapot a programországok hivatalos nyelveinek valamelyikén kell kitölteni.


4.

A pályázat megkezdése előtt ajánlott megismerkedni az online pályázati űrlap alapfunkcióival. A sikeres benyújtáshoz bizonyos kritériumokat szükséges teljesíteni.

  • A kötelező mezők piros színnel vannak jelölve.

  • Amint az összes mező megfelelően kitöltésre került egy szekción belül, zöld pipa jelzést kap. Ha egy szekció piros figyelmeztető jelzést kap, azt jelenti, hogy vagy néhány információ hiányzik, vagy bizonyos szabályok nem lettek betartva.

  • Az űrlap a bezárását követően az Európai Szolidaritási Testület online pályázati űrlapok oldal Pályázataim fülén érhető el.


  • HU_ESC Online űrlap: Az űrlap kitöltése
  • HU_ESC Online űrlap: Kezdőlap5.

Az űrlapot a kitöltése után a Benyújtás gombbal lehet beküldeni.

A pályázatbenyújtási határidő lejártáig lehetőség van az űrlap újbóli megnyitására és ismételt benyújtására. Az űrlapot a kezdőlapon, a Pályázataim fülről lehet újra megnyitni.


6.

Minden beérkezett pályázat a megfelelő Nemzeti Iroda (NI) értékelési folyamatán megy keresztül.

Az értékelési folyamat végén a Nemzeti Iroda eldönti, hogy mely projektek kapnak támogatást, valamint értesíti a szervezeteket/kapcsolattartókat a kiválasztási folyamat eredményéről.

Hogyan hajtsuk ezt végre az eszközökön