Welcome

Welcome - Restricted access

Skip to end of metadata
Go to start of metadata
Bevezetés


A következő oldalak azoknak a tevékenységek online pályázati űrlapjainak (a továbbiakban: űrlap) használatát mutatja be, melyeket az Erasmus+ Program programországainak Nemzeti Irodái kezelnek https://webgate.ec.europa.eu/web-esc.


Fontos!

Ha új felhasználó, szüksége lesz egy EU Login fiókra, mielőtt beléphetne az online pályázati űrlapokhoz. Az EU Login fiók felállításáról részletes információkat az alábbi linken talál: EU Login - European Commission Authentication ServiceTovábbi információk  itt érhetők el.


Technikai követelmények és beállítások az online pályázati űrlap használatához

Az online pályázati űrlapok a legfrissebb online felületek sztenderdjeihez készültek. Az űrlapok minden modern böngészőt támogatnak. Az űrlapokat az alábbi böngészőkön tesztelték sikeresen

  • Internet Explorer 11.0

  • Firefox 45.7

  • Chrome 56.0


Az online pályázati űrlapok online alkalmazások, ezért gyors és folyamatos internet kapcsolatra van szükségük a működéshez. Az űrlapokon nem lehet offline dolgozni.

Nyomtatóra és szkennerre is szükség lesz az online pályázati űrlap benyújtásához. Emellett PDF olvasó programot (lehetőleg Adobe Reader) is használnia kell, hogy a jogi nyilatkozatot (Declaration of Honour) kinyomtatni, aláírni és szkennelni tudja. 

Fontos: Ne használjon több lapot böngészőjében!

Mikor a szükséges információkat kitölti az online pályázati űrlapon, fontos, hogy  ne használjon több böngésző lapot  és ne nyisson meg több böngésző ablakot az alkalmazáshoz. Ez problémákat fog okozni az űrlap mentési funkciójában és  adatvesztést eredményez  az űrlapban.

Hogyan csinálja ezt az eszközökön


A megfelelő Európai Szolidaritási Testület online pályázati űrlap kiválasztása