Welcome

Welcome - Restricted access

Skip to end of metadata
Go to start of metadata


(info) FRISSÍTÉS ÉRKEZIK

Az Erasmus+ és Európai Szolidaritási Testület dokumentumai a 2019 október 22-től érvényes megújított szervezeti/intézményi regisztrációs eljárásból fakadó változások miatt átdolgozásra kerülnek. Néhány oldalon és/vagy képen azonban továbbra is megjelenhetnek az URF rendszerre vagy a PIC számokra vonatkozó utalások. Alapszabályként kérjük, hogy tekintsék úgy, hogy az URF rendszerre történő utalások az új szervezeti/intézményi regisztrációs rendszerre (Organisation Registration System), a PIC számra történő utalások pedig a szervezeti/intézményi azonosító számra (Organisation ID) vonatkoznak.


Minden részt vevő szervezetnek/intézménynek regisztrálva kell lennie a Participant Portal-on és rendelkeznie kell PIC-kóddal (Participant Identification Code), mielőtt az online pályázati űrlapot kitöltené. A pályázati űrlapba a PIC-kód alapján kerülnek be a részt vevő szervezet/intézmény adatai. A szervezet/intézmény adatai a pályázati űrlapon keresztül nem frissíthetők, ezeket a Participant Portal-on keresztül kell felvinni. További részletekért keresse fel a Participant Portal útmutatóját.


Ez az oldal leírja, hogyan kell a pályázati űrlapba bevinni további részt vevő szervezetének/intézményének adatait. Az általános folyamat ugyanaz, a pályázó és partner szervezetek/intézmények, valamint a konzorcium tagjainak részére.

Figyelem

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kérdések vagy mezők pályázatának kulcstevékenységtől függően változhatnak.

Gyors lépések

Részletes lépések

Lépések

Kattintson a "Részt vevő szervezetek/intézményekre" a szélső menüben. 

Kattintson a "Partner szervezetek/intézmények hozzáadására".

Partner szervezetek/intézmények hozzáadásához kattintson a PARTNER HOZZÁADÁSA gombra a Részt vevő szervezetek/intézmények oldalon.

A "Partnerszervezetek" áttekintése megjelenik.

Vigye fel a pályázó szervezet/intézmény 9 számjegyű PIC-kódját. A szervezet/intézmény PIC-kódhoz kapcsolódó adatai automatikusan betöltődnek a pályázati űrlapba.

  1. A PIC-mezőt zöld csík jelöli. Ez azt jelenti, hogy a megadott PIC-kódot a Participant Portal felismeri. A figyelmeztető üzenet a PIC-mező előtt azt jelzi, hogy ehhez a pályázati űrlaphoz további adatok megadása szükséges.
  2. A PIC-kódhoz kapcsolódó szervezet/intézmény adatai megadásra kerülnek a pályázati űrlapban. Ezen az oldalon a Hivatalos név és az Ország jelennek meg.
  3. A szervezet/intézmény összes adatának megtekintéséhez és a szervezet/intézmény további adatainak megadásához, kattintson a menü ikonra.
  4. Kattintson a Szervezet/intézmény adataira.

Profil frissítése (ha releváns).

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Szervezet/intézmény típusa kötelező mező, a legördülő menüből ki kell választani egy lehetőséget. Ha már pályázott Erasmus+ támogatásra, a Szervezet/intézmény típusa mező automatikusan kitöltődik. Kérjük, bizonyosodjon meg róla, hogy a megjelenő adat helyes. Amennyiben az adat nem helyes, kérjük, válasszon egy másik opciót a legördülő menüből.

További mezők és fülek frissítése.

Ebben a példában, további információ is szükséges a Háttér és tapasztalat szekcióban. Ebben a szekcióban minden mező szabad szöveges mező, és minden kötelezően kitöltendő mező pirossal jelölt.

A "Társult személyek" szekció kitöltése.

A Társult személyek szekció ugyanaz az összes szervezet számára. Információk elérhetők: HU_Online űrlapok: Társult partnerek hozzáadása.

A szervezet adatainak kitöltése.

Amint a szervezet minden adata frissítve lett a pályázati űrlapban, térjen vissza a Részt vevő szervezetek fő oldalra.

A Pályázó szervezet/intézmény adatai most egy zöld pipával van jelölve, ami azt jelenti, hogy minden kötelező információ ki lett töltve.

További Partner Szervezet hozzáadása.

További partner szervezet hozzáadásához kattintson ismételten a Partner hozzáadása gombra majd ismételje meg a lépéseket a partnerszervezetek adatainak kitöltéséhez. Ezt az összes, a projektben részt vevő szervezet esetében el kell végezni. Az összes partnert az első partnernél leírtak szerint kell felvinni.

Részt vevő szervezet törlése.

Ha szükséges, egyszerűen lehet egy szervezetet (például egy nem helyes szervezet felvitele miatt) törölni. Kattintson a Menü gombra a szervezet mellett, majd válassza a Szervezet törlését.

PIC duplikumok a résztvevő szervezetek között.

Ha egy PIC már használatban van az egyik szervezet számára, ugyanazt a PIC-et nem lehet másik szervezetnek beállítani. Ha ugyanazt a PIC-et próbálja egynél többször felvinni, hibaüzenetet fogja kapni.

A szervezetet nem lehet kétszer felvinni.