We will upgrade the Confluence Wikis platform.
In the meantime, and report any issue to DIGIT-WIKIS-SUPPORT@ec.europa.eu. You will be able to check new features from the release notes.


Welcome

Welcome - Restricted access

Skip to end of metadata
Go to start of metadata

(info) FRISSÍTÉS ÉRKEZIK

Az Erasmus+ és Európai Szolidaritási Testület dokumentumai a 2019 október 22-től érvényes megújított szervezeti/intézményi regisztrációs eljárásból fakadó változások miatt átdolgozásra kerülnek. Néhány oldalon és/vagy képen azonban továbbra is megjelenhetnek az URF rendszerre vagy a PIC számokra vonatkozó utalások. Alapszabályként kérjük, hogy tekintsék úgy, hogy az URF rendszerre történő utalások az új szervezeti/intézményi regisztrációs rendszerre (Organisation Registration System), a PIC számra történő utalások pedig a szervezeti/intézményi azonosító számra (Organisation ID) vonatkoznak.Ez az oldal leírja, hogyan kell a pályázati űrlapba bevinni pályázó szervezetének/intézményének adatait.


Figyelem

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kérdések vagy mezők pályázatának kulcstevékenységtől függően változhatnak.


Az alábbi példában a pályázó szervezet/intézmény kerül hozzáadásra.


Minden részt vevő szervezetnek/intézménynek regisztrálva kell lennie a Participant Portal-on és rendelkeznie kell PIC-kóddal (Participant Identification Code), mielőtt az online pályázati űrlapot kitöltené. A pályázati űrlapba a PIC-kód alapján kerülnek be a részt vevő szervezet/intézmény adatai. A szervezet/intézmény adatai a pályázati űrlapon keresztül nem frissíthetők, ezeket a Participant Portal-on keresztül kell felvinni. További részletekért keresse fel a Participant Portal útmutatóját.Gyors lépések

Részletes lépések

Lépések

Kattintson a "Részt vevő szervezetek/intézményekre" a szélső menüben. 

Kattintson a Részt vevő szervezetek/intézményekre a szélső menüben.

A Részt vevő szervezetek/intézmények képernyő megnyílik. Adja meg a projektben részt vevő szervezet(ek)/intézmény(ek) adatait.

Ebben a példában a Pályázó szervezet/intézmény és a Partner szervezet/intézmény adható meg.

Vigye fel a "PIC" számot.

Vigye fel a pályázó szervezet/intézmény 9 számjegyű PIC-kódját. A szervezet/intézmény PIC-kódhoz kapcsolódó adatai automatikusan betöltődnek a pályázati űrlapba.

  1. A PIC-mezőt zöld csík jelöli. Ez azt jelenti, hogy a megadott PIC-kódot a Participant Portal felismeri. A figyelmeztető üzenet a PIC-mező előtt azt jelzi, hogy ehhez a pályázati űrlaphoz további adatok megadása szükséges.
  2. A PIC-kódhoz kapcsolódó szervezet/intézmény adatai megadásra kerülnek a pályázati űrlapban. Ezen az oldalon a Hivatalos név és az Ország jelennek meg.
  3. A szervezet/intézmény összes adatának megtekintéséhez és a szervezet/intézmény további adatainak megadásához, kattintson a menü ikonra.
  4. Kattintson a Szervezet/intézmény adataira.

Frissítse a Szervezet/Intézmény adatait.

A Pályázó szervezet/intézmény adatai ablak megnyílik. Az ablak felső részén található fülek kattinthatók, és segítségükkel különböző szekciókhoz navigálhat. A zöld pipával jelölt fülek készen vannak. A piros figyelmeztető jellel ellátott fülek azt jelentik, hogy vannak hiányzó információk. Lehetősége van arra is, hogy az egyes szekciókon átgörgessen. Ebben a példában a pályázó szervezet/intézmény adatai a PIC-kódhoz kapcsolódó, Participant Portalba felvitt adatokkal kitöltődnek. Ezeket az adatokat nem szerkesztheti az űrlapban. Azok a mezők, melyekből hiányzik információ, piros csíkkal lesznek kiemelve. A pályázó szervezet/intézmény részhez hasonlóan, a további, piros jellel jelölt részek azt jelentik, hogy hiányoznak információk. A menü ikonra kattintva a szekció megnyílik, és megtekintheti és szerkesztheti az információkat.

Profil frissítése (ha releváns).

Az első frissítendő információ a Profil.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Szervezet/intézmény típusa kötelező mező, a legördülő menüből ki kell választani egy lehetőséget. Ha már pályázott Erasmus+ támogatásra, a Szervezet/intézmény típusa mező automatikusan kitöltődik. Kérjük, bizonyosodjon meg róla, hogy a megjelenő adat helyes. Amennyiben az adat nem helyes, kérjük, válasszon egy másik opciót a legördülő menüből.

További mezők és fülek frissítése.

Ebben a példában, további információ is szükséges a Háttér és tapasztalat szekcióban. Ebben a szekcióban minden mező szabad szöveges mező, és kitöltésük kötelező, a példában.

A pályázó szervezet /intézmény adatainak kitöltése.

Amint a szervezet/intézmény minden adata frissítve lett a pályázati űrlapban, térjen vissza a Részt vevő szervezetek/intézmények fő oldalra.

A Pályázó szervezet/intézmény adatai most egy zöld pipával van jelölve, ami azt jelenti, hogy minden kötelező információ ki lett töltve.

Ha a pályázó szervezet/intézmény az egyetlen szervezet/intézmény, amit meg kell adni az űrlapban, akkor amint annak összes adata meg lett adva, zöld pipa fog megjelenni a szélső menüsorban.