Welcome

Welcome - Restricted access

Versions Compared

Key

 • This line was added.
 • This line was removed.
 • Formatting was changed.


Show If
userf63b015
groupNAITDOC-moderators

Follow the documentation check list: https://webgate.ec.europa.eu/CITnet/confluence/display/ITT/Checklist+for+creating+a+Wiki+page

https://webgate.ec.europa.eu/CITnet/confluence/display/ITT/Checklist+for+Post+User+Review%2C+NA+WG+Review+and+Publishing+a+Wiki+Page

This check list is not accessible to the National Agencies.


Show If
userf63b015
groupNAITDOC-Moderators, NAITDOC-Reviewer-NA, NAITDOC-Reviewer-Beneficiaries, NAITDOC-Reviewer EAC EA


Warning
titleDO NOT COPY

Do not copy a page without following the check list. A copied page no matter the status will automatically be published on saving. The location of the page must be changed to Copied pages - restricted to editors before first save to avoid this.

Please, note this message as well as the check lists are not visible to the NA user group.


Expand
titleCheck this before copying a published page...


Note
iconfalse

This check list is not visible to the National Agencies.

 •  

  Ensure that the location is under Edit pages - restricted to editors

 •  If changes are required to be done by EAC IT TRAINING
  •  Update status to Changes
  •  Send request to EAC IT Training 
Show If
groupNAITDOC-moderators

IMT reference:

Page labels:

Page Information Macro
labels
labels
pageNAITDOC:@self


Show If
userf63b015
groupNAITDOC-Moderators, NAITDOC-Reviewer-NA, NAITDOC-Reviewer-Beneficiaries, NAITDOC-Reviewer EAC EA

User review IMT reference: 

Status:

Status
colourGreen
titlePUBLISHED

Expand
titleStatus explanation

The page should be marked by one of the 6 statuses. The page may be in DRAFT or is ready for or undergoing REVIEW. If the page is published for NA Working group review it will be indicated as REVIEW NA WG Finally the page is PUBLISHED.  The page may be hidden from the NA user group once it is AGED but may remain on this wiki for reference.

Please, note this message is not visible to the NA user group.
Ez az oldal a pályázás folyamatát írja le a jövőbeni pályázók számára az Európai Szolidaritási Testület keretei között.


Divbox
stylepage-break-after:always;border: 0px; background: white; width:85%;A pályázási folyamat leírása


Advanced Tables - Table Plus
width90%
enableHeadingAttributesfalse
columnAttributesstyle="border:0;background:white;",style="border:0;background:white;",style="border:0;background:white;",style="border:0;background:white;"
enableSortingfalse
enableHighlightingfalse


Az Európai Szolidaritási Testület online pályázati űrlapjai közül a kiválasztott pályázati kategória űrlapját kell használni. Az online űrlapok itt érhetők el: ESC online pályázati űrlapok.

Az Európai Szolidaritási Testület online pályázati űrlapok kezdőlapján az összes aktuális nyitott felhívás elérhető az Európai Szolidaritási Testület pályázati kategóriáiban. A pályázat beküldéséhez az alábbi lépéseket szükséges követni.LépésekKép
1.

A pályázati űrlap kitöltéséhez rendelkezni kell EU loginnel. Az EU Login Authentication Service (korábban ECAS) az egyik felhasználó-azonosítási pontja a Bizottság számos információs rendszerének. Ez az első lépés, mielőtt a szervezetként történő regisztráció megtörténik bizonyos IT eszközökön, mint például a Participant Portalon (más néven az URF-en).

 • EU Login létrehozása (csak angolul elérhető)


2.

A szervezetnek regisztrálnia kell a Participant Portalon (URF). A regisztráció megtörténte után a szervezet kap egy egyéni azonosító kódot - a PIC-kódot (PIC).

A PIC egy egyedi azonosító, ami a pályázáshoz szükséges. A szervezet számára egyszerűbb módon teszi lehetővé az Európai Szolidaritási Testület online pályázati űrlap kitöltését azzal, hogy a PIC szám beírásával az űrlapon automatikusan megjelennek a szervezetről a Participant Portálon való regisztráció során megadott adatok.

A Participant Portálon csak egyszer lehet regisztrálni. Ha a szervezet már rendelkezik PIC számmal, az összes pályázatánál ezt az azonosítót kell használnia.


3.

A pályázatot online kell beküldeni, a megfelelő online pályázati űrlap kitöltésével és az összes szükséges melléklet csatolásával.

Az űrlapot a programországok hivatalos nyelveinek valamelyikén kell kitölteni.


4.

A pályázat megkezdése előtt ajánlott megismerkedni az online pályázati űrlap alapfunkcióival. A sikeres benyújtáshoz bizonyos kritériumokat szükséges teljesíteni.

 • A kötelező mezők piros színnel vannak jelölve.

 • Amint az összes mező megfelelően kitöltésre került egy szekción belül, zöld pipa jelzést kap. Ha egy szekció piros figyelmeztető jelzést kap, azt jelenti, hogy vagy néhány információ hiányzik, vagy bizonyos szabályok nem lettek betartva.

 • Az űrlap a bezárását követően az Európai Szolidaritási Testület online pályázati űrlapok oldal Pályázataim fülén érhető el.


 • HU_ESC Online űrlap: Az űrlap kitöltése
 • HU_ESC Online űrlap: Kezdőlap5.

Az űrlapot a kitöltése után a Benyújtás gombbal lehet beküldeni.

A pályázatbenyújtási határidő lejártáig lehetőség van az űrlap újbóli megnyitására és ismételt benyújtására. Az űrlapot a kezdőlapon, a Pályázataim fülről lehet újra megnyitni.


6.

Minden beérkezett pályázat a megfelelő Nemzeti Iroda (NI) értékelési folyamatán megy keresztül.

Az értékelési folyamat végén a Nemzeti Iroda eldönti, hogy mely projektek kapnak támogatást, valamint értesíti a szervezeteket/kapcsolattartókat a kiválasztási folyamat eredményéről.

Divbox
stylepage-break-after:always;border: 0px; background: white; width:85%;

Hogyan hajtsuk ezt végre az eszközökön

Page Tree
spaceKeyESCITDOC
root@parent