We will upgrade the Confluence Wikis platform.
In the meantime, and report any issue to DIGIT-WIKIS-SUPPORT@ec.europa.eu. You will be able to check new features from the release notes.


Welcome

Welcome - Restricted access

Versions Compared

Key

 • This line was added.
 • This line was removed.
 • Formatting was changed.


Advanced Tables - Table Plus


Show If
groupNAITDOC-moderators, NAITDOC-auditors

Follow the documentation check lists: Creating a wiki page & Review and Publishing a wiki page. Those check lists are not accessible to the National Agencies.


Show If
groupNAITDOC-auditors, NAITDOC-Moderators, NAITDOC-Reviewer-NA, NAITDOC-Reviewer-Beneficiaries, NAITDOC-Reviewer EAC EA


Warning
titleDO NOT COPY

Do not copy a page without following the check list. A copied page no matter the status will automatically be published on saving. The location of the page must be changed to Copied pages - restricted to editors before first save to avoid this. Please, note this message as well as the check lists are not visible to the NA user group.


Expand
titleCheck this before copying a published page...


Note
iconfalse

This check list is not visible to the National Agencies.

 •  

  Ensure that the location is under Copied pages - restricted to editors

 •  If changes are required to be done by EAC IT TRAINING
  •  Update status to Changes & Send request to EAC IT Training

Advanced Tables - Table Plus


Show If
groupNAITDOC-moderators, NAITDOC-auditors

IMT reference: 

Page labels:

Page Information Macro
labels
labels
page@self


Show If
groupNAITDOC-auditors, NAITDOC-Moderators, NAITDOC-Reviewer-NA, NAITDOC-Reviewer-Beneficiaries, NAITDOC-Reviewer EAC EA

User review IMT reference: 

Status:

Status
colourRedGreen
titleIT TRANSLATIONPUBLISHEDExpand
titleStatus explanation

The page should be marked by one of the 6 statuses. The page may be in DRAFT or is ready for or undergoing

Status
colourYellow
titleReview
 . If the page is published for NA Working group review it will be indicated as
Status
colourYellow
titleReview NA WG
 .
Finally the page is PUBLISHED.  The page may be hidden from the NA user group once it is 
Status
colourBlue
titleAged
 but may remain on this wiki for reference. Please, note this message is not visible to the NA user group.
Amennyiben olyan pályázatot nyújtanak be, melyet a Tempus Közalapítvány koordinál, elegendő csak egy felületen frissíteni szervezete/intézménye adatait; a Szervezetek Regisztrációs felületén (ORS). 

Vannak olyan esetek, amikor szervezete/intézménye adatait mindkét felületen, a Szervezetek Regisztrációs felületén és a SEDIA Funding and Tenders portal-on is frissíteni szükséges:

 • Amennyiben van PIC kódjuk és OID azonosítójuk is, abban az esetben erősen ajánlott, hogy az adatok mindkét oldalon frissítve legyenek.
 • Amennyiben szervezete/intézménye adatait 2019. október 22-én vagy azt követően frissítette a SEDIA Funding and Tenders portal-on. Ebben az esetben az adatok nem másolódtak át automatikusan az ORS felületére.
 • Amennyiben Erasmus Felsőoktatási Chartára (ECHE) pályáznak és 2019. október 22-e előtt nem nyújtottak be olyan pályázatot, amit a Nemzeti Iroda koordinál.
 • Amennyiben nem csak a Nemzeti Iroda által koordinált pályázatot nyújtanak be, hanem az Oktatási, Audiovizuális és Kulturális Végrehajtó Ügynökség (EACEA) által kezelt pályázatot is.
 • Amennyiben részt vesznek olyan projektben, amit az Oktatási, Audiovizuális és Kulturális Végrehajtó Ügynökség (EACEA) koordinál és tervezik olyan pályázat benyújtását, melyet a Nemzeti Iroda kezel.


Divbox
styleborder: 0px; background: white; width:85%;


Message Box
iconnone
titleInformáció!
typegeneric
classborder-width: 1px

Amennyiben nem biztosak abban, hogy az adott pályázattípust a Nemzeti Iroda koordinálja vagy sem, kérjük, figyelmesen olvassák el az Erasmus+Pályázati Útmutatót és a Európai Szolidaritási Testület Pályázati útmutatóját. Győződjenek meg arról, hogy az adott pályázattípus, melyre pályázatot terveznek benyújtani centralizált, vagy decentralizált. Így ellenőrizni tudják, hova kell beküldeni a pályázatukat.

További információ azokról a pályázattípusokról, ahol PIC kód használata szükséges:Ahogy fentebb említésre, 2019. október 22-e után a szervezet/intézmény adatait illetően a SEDIA Funding and Tenders portal-on történt módosítások nem kerültek át automatikusan az ORS felületre.

Hasonlóképpen a Szervezetek Regisztrációs felületén történt módosítások nem jelentek meg automatikusan a SEDIA Funding and Tenders portal-on.

Felhívjuk figyelmét, hogy a megadott kapcsolattartók szerepköre és jogosultsága eltérhet a két rendszerben, valamint nem biztos, hogy az a kapcsolattartó, aki a SEDIA Funding and Tenders portal-on szerkesztési jogosultsággal rendelkezik, hozzáfér a szervezeti/intézményi adatokhoz a Szervezetek Regisztrációs felületén (ORS) is. További információ: OID Kontaktok és meghatalmazott felhasználók kezelése.


Kapcsolódó fejezetek

Content by Label
showLabelsfalse
showSpacefalse
sorttitle
reversetrue
cqllabel in ("ors","oid") and label = "eac_naitdoc_search" and label = "hu" and label = "4_eac_naitdoc" and space = currentSpace() and type = "page"