Welcome

Welcome - Restricted access

Skip to end of metadata
Go to start of metadata
Ustrezno za ...

 Kliknite tukaj, da razširite pogled in si ogledate spodnjo preglednico, ki predstavlja leto/-a razpisa, ključno/-e akcijo/-e in akcijo/-e, kjer je ustrezna naslednja stran wiki.


Leto razpisaKljučna akcijaAkcija

2020 in naprej 

KA1 – Mobilnost posameznikov 

KA120 – Akreditacija Erasmus 

KA150 – Akreditacija Erasmus za mladino 


Na tej strani so pojasnjeni koraki za izpolnjevanje razdelka Načrt Erasmus: Standardi kakovosti ali Načrt Erasmus: Standardi kakovosti za mladino v obrazcu za prijavo. Naš primer prikazuje razdelek Načrt Erasmus: Standardi kakovosti v obrazcu za prijavo KA120 – Akreditacija Erasmus za šole 2020. 


Hiter pregled korakov


Podroben opis korakov


Koraki
1

V stranskem meniju kliknite »Načrt Erasmus: Standardi kakovosti«/»Načrt Erasmus: Standardi kakovosti za mladino«.

V stranskem meniju kliknite povezavo Načrt Erasmus: Standardi kakovosti«/»Načrt Erasmus: Standardi kakovosti za mladinoOdprl se bo ustrezen zaslon Standardi kakovosti

Pozorno preberite informacije, prikazane v razdelku o standardih. Razlikujejo se glede na ključno akcijo in izbrano področje akreditacije.

2

Potrdite, da se strinjate z opisanimi standardi kakovosti.

Pomaknite se navzdol do razdelka Strinjanje s standardi kakovosti Erasmus na dnu strani. Pozorno preberite navedene izjave in odkljukajte polja za potrditev svojega strinjanja.


3

Razdelek »Načrt Erasmus: Standardi kakovosti«/»Načrt Erasmus: Standardi kakovosti mladih« je označen kot izpolnjen.

Ko boste potrdili strinjanje z opisanimi standardi, se bo ob razdelku Načrt Erasmus: Standardi kakovosti/Načrt Erasmus: Standardi kakovosti za mladino v stranskem meniju prikazala zelena kljukica. Nadaljujte z naslednjim delom obrazca za prijavo.