Welcome

Welcome - Restricted access

Skip to end of metadata
Go to start of metadata

(info) POSODOBITVE

Posodabljamo dokumentacijo Erasmus + in Evropska solidarnostna enota, da bo odražala spremembe, ki jih uvaja nov postopek registracije organizacij z dne 22. oktobra 2019. Na nekaterih spletnih straneh in grafikah boste morda še vedno opazili sklic na URF in PIC. Upoštevajte, da novi sistem registracije (Organisation Registration System) praviloma nadomesti dosedanji URF, novi identifikator organizacije (Organisation ID oz. OID) pa nadomesti dosedanji PIC.Na prvi strani prijave morate vnesti osnovne informacije o kontekstu svojega projekta. 

Bodite pozorni!

Vprašanja ali polja se lahko razlikujejo glede na ključni ukrep vaše prijave.Hitri koraki

Podrobni koraki

Koraki

Kliknite na meni »Kontekst«.

Da lahko začnete izpolnjevati prijavo, v meniju na levi strani izberite možnost »Kontekst«.

Odprla se bo stran kontekstom.

Vnesite podrobnosti o kontekstu projekta.

Vsa obvezna polja so označena z RDEČO in jih morate izpolniti. Informacije, ki jih morate vnesti, lahko vključujejo:

  • Naziv projekta
  • Naziv projekta v angleščini
  • Datum začetka projekta
  • Skupno trajanje projekta
  • Nacionalna agencija organizacije prijaviteljice (glejte podrobnosti spodaj)
  • Jezik, v katerem boste izpolnili obrazec

Možnosti za nacionalno agencijo in jezik za izpolnjevanje obrazca so na voljo v spustnem polju. Ko izpolnite vse informacije, bodo polja označena zeleno.

Opomba: Če vnesene informacije niso pravilno vnesene ali ne izpolnjujejo določenih meril, se pojavi sporočilo z opozorilom. Za nadaljevanje morate takšne napake odpraviti.

Izberite svojo nacionalno agencijo.

Pomemben vidik, ki ga morate upoštevati v tem koraku prijave, je nacionalna agencija, kateri želite oddati svojo prijavo.

Našli boste spustni seznam zadevnih nacionalnih agencij Erasmus+, ki pokrivajo področja izobraževanja, usposabljanja in mladih. Na spustnem seznamu ima vsaka nacionalna agencija enolično kodo z dodanim imenom države v nacionalnem jeziku.

Če ima država več kot eno nacionalno agencijo, si oglejte popoln seznam nacionalnih agencij s pomočjo povezave v obrazcu, da najdete kodo nacionalne agencije, ki je odgovorna za vaše področje izobraževanja, usposabljanja in mladine, kateri boste oddali svojo prijavo

Na tej spletni strani morate najti kodo nacionalne agencije in področja, na katerih je aktivna.

Na levi strani bo zavihek KONTEKST v meniju označen z zeleno kljukico, ki označuje, da je to poglavje vaše prijave ustrezno izpolnjen.