Welcome

Welcome - Restricted access

Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Pomembno za ...

 Kliknite tukaj za razširitev spodnje tabele, v kateri so prikazani leta razpisa, ključni ukrepi in akcije, na katere se nanaša ta wiki stran.

Leto razpisaVrsta ukrepa

2018 / 2019

Vse


Svojo prijavo lahko tudi delite v obliki samo za branje s svojimi kolegi ali partnerji, tako da vnesete elektronski naslov osebe, ki ji dodeljujete dostop. Prosimo, upoštevajte, da mora imeti vsaka oseba, ki želi dostopati do obrazca, svoj račun EU login z elektronskim naslovom, ki ste ga vnesli.


Hitri koraki

Podrobni koraki

Koraki

Izberite možnost »Deljenje«.

Za deljenje prijave imate na voljo dva načina:

 1. V zavihku Moje prijave, v pojavnem menuju poleg izbrane prijave izberite možnost Deli; ali
 2. V prijavnem obrazcu, v levem stranskem meniju kliknite Deljenje.

Odpre se stran za deljenje, ki je sestavljena iz dveh delov: Povzetek deljenja in Zgodovina deljenja.Kliknite gumb »Deli prijavo«.

Vnesite »Elektronski naslov uporabnika«, dodajte obvestilo in kliknite »Deli«.

Če želite odpreti stran za deljenje v delu Povzetek deljenja kliknite gumb Deli prijavo.

Svojo prijavo lahko delite:
 1. S kontaktnimi osebami v svoji organizaciji ali partnerskih organizacijah; izberite njihova imena v spustnem meniju El. naslov kontaktne osebe; ali
 2. Z vsemi drugimi, če vnesete njihov naslov v polje El. naslov druge osebe. Izbrane kontaktne osebe bodo prikazane pod spustnim menijem.
  Prosimo, upoštevajte, da je elektronski naslov občutljiv na majhne ali velike črke, in ga morate vnesti v primerni obliki. To je pomembno samo za določene storitve el. pošte.
 3. Kliknite gumb DODAJ, če želite v polje Elektronski naslov drugih oseb vključiti dodatne prejemnike.
 4. Polje Komentar je na voljo, če želite prejemnikom ob deljenju prijave poslati tudi sporočilo. Besedilo lahko prilagodite v polju za vnos besedila, kjer so privzeto prikazane informacije, kot so naziv projekta, akcija, nacionalna agencija ipd. Povezava do prijavnega obrazca se doda samodejno.
 5. Drugo polje Komentar, ki je na voljo, je namenjeno interni komunikaciji. Interni komentarji bodo na vidni samo članom vaše organizacije.
 6. Za deljenje zunanjih komentarjev (4) s svojimi stiki prek el. pošte, označite kvadratek.
 7. Kliknite Deli, ko želite zaključiti z dejanjem in poslati prijavo vsem svojim prejemnikom. 

 Kliknite tukaj za razširitev primera el. sporočila o deljenju prijavnega obrazca s prilagojenim besedilom.


Ogled povzetka in zgodovine deljenja.

V delih Povzetek deljenja in Zgodovina deljenja so prikazane podrobnosti o deljenju.

V Povzetku deljenja so prikazani vsi uporabnikov, ki imajo trenutno dostop do prijavnega obrazca, ter njihovi elektronski naslov ter datum, ko je bila prijava z njimi deljena.

Zgodovina deljenja prikazuje seznam vseh dejanj, povezanih z deljenjem, vključno s časom, ko je bil dostop dodeljenj oz. preklican. Tu lahko vidite vse uporabnike, ki imajo oz. so imeli dostop do obrazca.

Vaš prejemnik si bo lahko ogledal obrazec v zavihku Moje prijave. Z izbiro možnosti Predogled v menijskem gumbu bo lahko videl vse informacije v obrazcu, ne bo pa jih mogel spreminjati.Preklic dostopa.

Izberite možnost »Prekliči dostop«.

V prijavnem obrazcu pojdite na stran Deljenje in izberite možnost Prekliči dostop v pojavnem meniju za osebo, čigar dostop želite preklicati.

Odprla se bo stran Preklic deljenja.

Kliknite »Prekliči«.

 1. Če želite, lahko navedete razlog za preklic dostopa.
 2. Za deljenje zunanjih komentarjev z vsemi predhodno deljenimi stiki označite kvadratek. Prikazano besedilo v polju za vnos besedila lahko prilagodite oz. spremenite.

Kliknite gumb Prekliči. Vaše dejanje bo zabelženo v zgodovini deljenja, medtem ko bo el. naslov prejemnika izbrisan iz povzetka deljenja.

 Kliknite tukaj za primer el. sporočila o preklicu dostopa do prijavnega obrazca s prilagojenim besedilom.