Welcome

Welcome - Restricted access

Skip to end of metadata
Go to start of metadata


Stran My Organisations (Moje organizacije) prikaže seznam organizacij, za katere imate pravico urejanja v sistemu za registracijo organizacij.

Več podrobnosti o tem, kako lahko po prijavi urejate podatke organizacije, najdete na strani Urejanje organizacije. Na seznamu My Organisations lahko vidite tudi kodo OID.


Pravice za ogled in urejanje podatkov organizacije imate, če velja katero od naslenjega:

  1. Registrirali ste organizacijo v sistemu za registracijo organizacij.
  2. Začeli ste vnašati podatke o organizaciji, a še niste oddali registracije organizacije.
  3. Nekdo drug vas je v sistemu za registracijo organizacij dodal kot pooblaščenega uporabnika za to organizacijo.
  4. Vaša organizacija se je v preteklosti prijavila v okviru decentraliziranih ukrepov Erasmus+ ali Evropske solidarnostne enote in ste bili na portalu za udeležence navedeni kot vložnik registracije oziroma imenovani zastopnik pravne osebe (LEAR), podatki o organizaciji pa so se prenesli v sistem za registracijo organizacij.


Če svoje organizacije (oz. organizacij) ne vidite na seznamu My Organisations in je v sistemu niste registrirali vi, preverite pri osebi iz organizacije, ki je opravila registracijo. Naj preveri, ali je vaš elektronski naslov, ki ga je vnesla, pravilen in je povezan z vašim računom EU Login, ki se uporablja za orodja Evropske komisije. Preverite tudi, da je bila registracija dokončana s klikom na gumb Register My Organisation (Registriraj mojo organizacijo). Če so vse nastavitve pravilne, a vseeno ne morete videti podrobnosti o organizaciji, se obrnite na svojo nacionalno agencijo in navedite ID organizacije, za katero vam je sodelavec ali sodelavka dodelil/-a dostop, pa do nje ne morete dostopati s seznama My Organisations.

Če so bili podatki o organizaciji vneseni na portalu za udeležence ali portalu SEDIA Funding & Tenders, preverite pri sodelavcih, ki imajo dostop do urejanja podatkov o organizaciji na katerem od teh portalov. Naj preverijo, ali je navedeni elektronski naslov pravilen in je povezan z vašim računom EU Login, s katerim dostopate do drugih sistemov Evropske komisije. Če je e-naslov točen in vseeno ne vidite podatkov, preverite, ali ste v prijavnih obrazcih uporabili pravo kodo PIC. Če še vedno ne morete videti podatkov o organizaciji, se obrnite na svojo nacionalno agencijo in navedite kodo PIC, za katero ste preverili, da je prava, in za katero imate pravice za urejanje bodisi na portalu za udeležence ali portalu SEDIA Funding & Tenders, a je ne morete odpreti s strani My Organisations v sistemu za registracijo organizacij.

Prvi prenos organizacij se je izvedel 14. oktobra 2019.

Če ste na portalu za udeležence ali portalu SEDIA Funding & Tenders registrirali organizacijo oziroma ste bili dodani kot imenovani zastopnik pravne osebe (LEAR) ali administrator računa po tem datumu, se popravljeni podatki ne bodo prenesli in zato organizacije ne boste mogli videti na seznamu My Organisations.

Če ste bili dodani kot imenovani zastopnik pravne osebe (LEAR) za na centralizirani ravni potrjeno kodo PIC pred 14. oktobrom in na novo popravljeni podatki še niso bili ponovno potrjeni, vaše nove informacije niso bile prenesene v sistem za registracijo organizacij.

V obeh primerih je mogoče posodobiti podatke o imenovanem zastopniku pravne osebe (LEAR).

Da postanete pooblaščen uporabnik, zaprosite katerega od ostalih pooblaščenih uporabnikov, da vas doda v podatkih o organizaciji v sistemu za registracijo organizacij.
Kliknite na »My Organisations«.

Za dostop do seznama vaših organizacij lahko uporabite:

  1. meni Organisations (Organizacije) in izberete My Organisations (Moje organizacije) ali
  2. gumb My Organisations neposredno na začetni strani.


Prijavite se s svojim računom EU Login.

Če še niste prijavljeni v katerega od sistemov Evropske komisije z računom EU Login, bo stran od vas zahtevala, da se prijavite. Bodite pozorni, da uporabite elektronski naslov, ki je povezan z vašim računom EU Login in podatki o organizaciji, kot je navedeno zgoraj. Bodite pozorni, da sistem za registracijo organizacij, ne podpira preverjanja pristnosti z uporabo eID. Možno je samo preverjanje pristnosti z e-poštnim naslovom in geslom, povezanim z vašim EU login računom.

Odpre se seznam »My Organisations«.

Prikaže se seznam organizacij, do katerih imate dostop. Na njem so organizacije, ki ste jih registrirali.

Za odpiranje podatkov o organizaciji kliknite na modro ikono s puščico v stolpcu Details (Podrobnosti).

Sistem za registracijo organizacij odpre stran Organisation data (Podatki o organizaciji), s katere imate dostop do vseh trenutno razpoložljivih podatkih o organizaciji. Več podrobnosti o tem, kako lahko po prijavi urejate organizacijo najdete na strani Urejanje organizacije.

Na seznamu ni organizacij.
Če se vaša organizacija ne pokaže na seznamu, preberite zgornja navodila.