Welcome

Welcome - Restricted access

Skip to end of metadata
Go to start of metadata

(info) POSODOBITVE

Posodabljamo dokumentacijo Erasmus + in Evropska solidarnostna enota, da bo odražala spremembe, ki jih uvaja nov postopek registracije organizacij z dne 22. oktobra 2019. Na nekaterih spletnih straneh in grafikah boste morda še vedno opazili sklic na URF in PIC. Upoštevajte, da novi sistem registracije (Organisation Registration System) praviloma nadomesti dosedanji URF, novi identifikator organizacije (Organisation ID oz. OID) pa nadomesti dosedanji PIC.

Uvod

Naslednje strani opisujejo uporabo spletnih prijavnih obrazcev (v nadaljevanju: prijava) za ukrepe programa Erasmus+, ki jih vodijo nacionalne agencije v državah programa https://webgate.ec.europa.eu/web-eforms/.  


Pomembno!

Če ste nov uporabnik, morate pred dostopanjem do spletnih prijavnih obrazcev najprej ustvariti račun na spletišču EU Login. Podrobne informacije o nastavitvah spletišča EU Login lahko najdete na strani EU Login - Storitev Evropske komisije za preverjanje pristnosti. Dodatne informacije so na voljo tukaj.

Kakovost vaše prijave bo ocenjena glede na merila za dodelitev v Vodniku za prijavitelje. Več informacij lahko najdete na naslovu: http://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/resources_sl . Preverite, da ste v svojo prijavo vključili vse potrebne informacije. To strokovnjakom omogoča, da ocenijo vse elemente posameznega merila za dodelitev.

Če želite več informacij o tem, kako bodo strokovnjaki ocenili merila za dodelitev, se obrnite na druge podporne dokumente, ki so na voljo na spletni strani Erasmus+ na naslovu http://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/resources/documents-for-applicants/model-application-forms_sl

Pomagate si lahko tudi z vzorčnimi prijavnimi obrazci na naslovu http://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/resources/documents-for-applicants/model-application-forms_sl


Tehnične zahteve in nastavitve, potrebne za uporabo spletnih prijavnih obrazcev

Spletni prijavni obrazci temeljijo na zadnjih standardih spletnih platform. Obrazci podpirajo vse sodobne brskalnike in so bili uspešno preizkušeni na naslednjih brskalnikih:

  • Internet Explorer 11.0
  • Firefox 45.7
  • Chrome 56.0


Spletni prijavni obrazci so spletne aplikacije, zato za delovanje potrebujejo hitro in stabilno povezavo s spletom. Z obrazci ne morete delati brez spletne povezave.

Za zaključek oddaje spletnega prijavnega obrazca boste potrebovali tiskalnik in optični bralnik. Poleg tega potrebujete še bralnik datotek PDF (svetujemo uporabo programa Adobe Reader) za tiskanje, podpis in skeniranje častne izjave.


Pomembno: Ne uporabljajte več zavihkov!

Pri vnosu potrebnih informacij v spletnem prijavnem obrazcu ne uporabljajte več zavihkov in svoje prijave ne odpirajte v več oknih brskalnika. To lahko povzroči težave s funkcijo obrazca za samodejno shranjevanje in privede do izgube podatkov v vaši prijavi.


Kako to naredite v orodju


Izberite svoj spletni prijavni obrazec

Strani, povezane s prijavo za nepovratna sredstva za KA1 in KA3

There is no content with the specified labels

 If there are no pages in Slovenian, click here for English versions.

There is no content with the specified labels

Strani, povezane s prijavo za nepovratna sredstva za KA2

There is no content with the specified labels

 If there are no pages in Slovenian, click here for English versions.

There is no content with the specified labels

Strani, povezane z akreditacijo za KA120 in KA150

 If there are no pages in Slovenian, click here for English versions.


Pogosta vprašanja in odgovori