We will upgrade the Confluence Wikis platform.
In the meantime, and report any issue to EC-HELPDESK-IT@ec.europa.eu. You will be able to check new features from the release notes.


Welcome

Welcome - Restricted access

Skip to end of metadata
Go to start of metadataInformation

The illustrations in the provided Wiki pages are for consultation purpose only and may not always reflect the latest implementation.  Pomembno za ...

Ta stran je pomembna za:

  • Razpis Erasmus+ za leto 2021
    • KA122  - Mobilnost udeležencev v izobraževalnih programih in osebja na področju šolskega izobraževanja, poklicnega in strokovnega izobraževanja ter izobraževanja odraslih
    • KA130 - Akreditacija Erasmus za konzorcije za mobilnost v visokošolskem izobraževanju
    • KA210  -  Manjša partnerstva
    • KA220 - Sodelovalna partnerstvaV del prijavnega obrazca Nadaljnje spremljanje vpišite informacije o aktivnostih razširjanja in evalvacije, ki jih boste izvedli.

Naš primer kaže, kako izpolniti razdelek Nadaljnje spremljanje z uporabo obrazca Akreditacija Erasmus za konzorcije za mobilnost v visokošolskem izobraževanju (KA130-HED).


Opomba

Vprašanja ali polja se lahko razlikujejo glede na aktivnost, na katero se prijavljate. Da boste lahko izpolnili ustrezna polja in razdelke, pozorno preberite informacije na strani.


Hitri pregled korakovPodroben opis korakov


1. Dostop do dela »Nadaljnje spremljanje«

V meniju vsebine kliknite možnost Nadaljnje spremljanje. Odpre se zaslon Nadaljnje spremljanje.


2. Izpolnite vse razpoložljive razdelke

Vnesite zahtevane podatke v razpoložljiva polja. Z uporabo možnosti Navigacija lahko preprosto dostopate do različnih razdelkov.

V našem primeru moramo vnesti informacije o vplivu teme, razširjanju rezultatov konzorcija in vrednotenju. Izpolnjeni razdelki so označeni z zeleno kljukico. 

Nadaljujte, dokler niso izpolnjeni vsi razdelki.


Pričakovan rezultat

  • Del Nadaljnje spremljanje je označen kot izpolnjen