We will upgrade the Confluence Wikis platform.
In the meantime, and report any issue to DIGIT-WIKIS-SUPPORT@ec.europa.eu. You will be able to check new features from the release notes.


Welcome

Welcome - Restricted access

Skip to end of metadata
Go to start of metadata


Tällä sivulla kerrotaan, miten organisaatioiden rekisteröintijärjestelmässä haetaan organisaatioita Erasmus+-ohjelman ja Euroopan solidaarisuusjoukkojen alustan kotisivulta. 

Hakutoiminto on erityisen hyödyllinen, jos haluat rekisteröidä organisaation etkä ole varma, onko se jo rekisteröity. Sen avulla löydät myös yleisiä tietoja Erasmus+-ohjelman ja Euroopan solidaarisuusjoukkojen alustalla rekisteröidystä organisaatiosta.

Tärkeää

Ennen kuin aloitat uuden organisaation rekisteröintiä, on suositeltavaa tarkistaa hakutoiminnolla samankaltaiset organisaatiot päällekkäisten rekisteröitymisien välttämiseksi. Haun avulla voit löytää jo olemassa olevan organisaatiotunnuksen, jota voit käyttää hakulomakkeessasi. Jatka rekisteröitymistä mikäli et löytänyt organisaatiotasi hakutuloksista.Siirry hakuun

Selitys ja havainnollistaminen

Hakutoimintoa voi käyttää eri tavoin:

  1. Suoraan Erasmus+-ohjelman ja Euroopan solidaarisuusjoukkojen alustan kotisivulla. Tämän sivun haun käyttäminen ei edellytä kirjautumista EU Login -tiliä käyttäen. Oletuksena näytetään yksinkertaisen haun kenttä.
  2. Sivulla Search for an Organisation, johon pääsee valikosta Organisations. Valitsemalla tämän vaihtoehdon avaat tarkennetun haun


Hae organisaatiota

Yksinkertainen haku

Yksinkertaisen haun asetus näkyy oletusarvoisesti.

Kirjoita hakukenttään organisaation täydellinen tai osittainen virallinen nimi, liikenimi tai verkkosivusto ja napsauta Search-painiketta. Hakutuloksissa näytetään kaikki organisaatiot, jotka sisältävät samanlaisia arvoja kuin syöttämäsi arvot. Katso lisätietoja alla olevasta Tulosluettelo-osasta.


Tarkennettu haku

Kun olet Erasmus+-ohjelman ja Euroopan solidaarisuusjoukkojen alustan kotisivulla, toimi näin:

  1. Avaa tarkennettu haku suoraan valitsemalla Organisations-valikosta Search.
  2. Laajenna tarkennettu haku napsauttamalla pääsivun hakupalkin vieressä olevaa Expand advanced search -painiketta.
  3. Näkyviin tulee laajennettu valikoima kenttiä, Advanced search, jonka avulla voit rajata hakua.

Jos etsit yksittäistä organisaatiota, on suositeltavaa tehdä haku käyttäen PIC-koodia, koska se on jokaisen organisaation kohdalla yksilöllinen. Jos sinulla ei ole PIC-koodia käsillä, käytä jotakin muuta hakuehtoa.

Napsauta Search-painiketta. 

Tässä esimerkissä käytämme hakuehtoina organisaation virallista nimeä ja maata.

Käyttämistäsi hakukriteereistä riippuen tulokset sisältävät

  • kaikki organisaatiot, jotka sisältävät samanlaisia arvoja kuin mitä annoit virallisen nimen, liikenimen tai verkkosivuston kohdalla
  • vain ne organisaatiot, jotka vastaavat täsmälleen esimerkiksi maan, PIC-koodin, organisaatiotunnuksen, rekisteröintinumeron, alv-numeron ja korkea-asteen koulutuksen Erasmus-peruskirjakoodin kohdalla antamiasi arvoja.

Esimerkissä löytyi vain yksi organisaatio, joka täytti annetut hakuehdot.

Voit poistaa syötettyjä hakuehtoja napsauttamalla Reset-painiketta. 


Hakutulosten luettelo

Selitys ja havainnollistaminen

Hakuehtojasi vastaavat organisaatiot luetellaan hakukenttien alapuolella.


Löydettyjen tietueiden määrä näkyy luettelon yläosassa. Oletusarvona näytetään kymmenen tietuetta sivulla. Jos tietueita on enemmän kuin kymmenen, selaa luetteloa ja näytä lisää tietueita käyttämällä alareunan nuolipainikkeita.


Voit järjestää luettelon eri sarakkeiden mukaan nousevassa tai laskevassa järjestyksessä napsauttamalla tietyn sarakkeen ylös- tai alaspäin osoittavaa nuolta.

Tulosluettelon oikeassa yläkulmassa on hakukenttä, josta voit etsiä lisätietoa luetteloiduista tietueista. Kirjoita osa hakemastasi virallisesta nimestä ja napsauta Search-painiketta.

Tulosluettelo tarkentuu hakuehtosi mukaan.