We will upgrade the Confluence Wikis platform.
In the meantime, and report any issue to DIGIT-WIKIS-SUPPORT@ec.europa.eu. You will be able to check new features from the release notes.


Welcome

Welcome - Restricted access

Skip to end of metadata
Go to start of metadataSivulla My Organisations näet luettelon organisaatioista, joita sinulla on oikeudet muokata organisaatioiden rekisteröintijärjestelmässä. 

Lisätietoja organisaation muokkaamisesta saat kirjautumisen jälkeen. Näet myös organisaatiotunnuksen luettelossa My Organisations.


Sinulla on oikeudet tarkastella ja muokata organisaation tietoja, jos jokin seuraavista ehdoista täyttyy:

  1. Olet rekisteröinyt organisaation organisaatioiden rekisteröintijärjestelmässä.
  2. Olet aloittanut organisaatiotietojen laatimisen, mutta et ole vielä lähettänyt organisaation rekisteröintiä.  
  3. Sinut on lisätty organisaation valtuutetuksi käyttäjäksi organisaatioiden rekisteröintijärjestelmään.
  4. Organisaatiosi on aiemmin hakenut Erasmus+-ohjelman hajautettuihin toimiin tai Euroopan solidaarisuusjoukkojen toimiin ja sinut on ilmoitettu organisaation itsenäiseksi rekisteröijäksi tai oikeushenkilön nimeämäksi edustajaksi (LEAR) osallistujaportaalissa (SEDIA Funding & Tenders) ja organisaation tiedot on siirretty organisaatioiden rekisteröintijärjestelmään. 


Jos et näe organisaatiota My Organisations -kohdassa etkä ole rekisteröinyt organisaatiota itse järjestelmään, tarkista asia rekisteröinnin tehneeltä työtoverilta. Pyydä tarkistamaan, onko kohdallasi annettu sähköpostiosoite oikea ja onko se liitetty EU Login -tiliisi, jonka avulla käytät Euroopan komission työkaluja. Varmista myös, että rekisteröityminen on viimeistelty, napsauttamalla painiketta Register My Organisation. Jos kaikki määritykset on tehty oikein mutta et vieläkään pysty tarkastelemaan organisaation tietoja, ota yhteyttä paikalliseen kansalliseen toimistoon, joka antaa organisaatiotunnuksen, johon työtoverisi on myöntänyt sinulle käyttöoikeuden mutta jota et voi tarkastella sivulla My Organisations.

Jos organisaation tiedot on määritetty osallistujaportaalissa tai rahoitus- ja tarjousportaali SEDIAssa, tarkista asia työtovereiltasi, joilla on oikeudet muokata organisaation tietoja jommassakummassa näistä portaaleista. Pyydä tarkistamaan, onko kohdallasi annettu sähköpostiosoite oikea ja onko se liitetty EU Login -tiliisi, jonka avulla käytät muita Euroopan komission järjestelmiä. Jos sähköpostiosoite on oikea etkä vieläkään näe tietoja, varmista, että hakulomakkeissa käytetty PIC-koodi on oikea. Jos et vieläkään näe organisaation tietoja, ota yhteyttä paikalliseen kansalliseen toimistoon, joka on antanut PIC-koodin, jonka varmistit olevan oikea ja jonka osalta sinulla on oikeudet muokata tietoja joko osallistujaportaalissa tai rahoitus- ja tarjousportaali SEDIAssa mutta jota et voi tarkastella My Organisations-sivulla uudessa organisaatioiden rekisteröintijärjestelmässä.

Katso kohdasta FI_Organisaatioiden rekisteröintiopas#LostAccess kansallisen toimiston tarvitsemat lisätiedot.

Organisaatiot siirretään 22. lokakuuta.


Jos sinut on lisätty itsenäiseksi rekisteröijäksi, oikeushenkilön nimeämäksi edustajaksi (LEAR) tai tilin valvojaksi osallistujaportaaliin tai rahoitus- ja tarjousportaali SEDIAan tämän päivämäärän jälkeen, päivitettyjä tietoja ei siirretä, joten organisaatiota ei näy My Organisations -kohdassa.


Jos sinut on lisätty keskitetysti validoidun PIC-koodin oikeushenkilön nimeämäksi edustajaksi ennen 22. lokakuuta ja päivitettyjä tietoja ei ole vielä validoitu uudelleen, tietojasi ei ole siirretty organisaatioiden rekisteröintijärjestelmään.

Oikeushenkilön nimeämän edustajan (LEAR) tiedot voidaan päivittää molemmissa tapauksissa.


Jos haluat, että sinut lisätään valtuutetuksi käyttäjäksi, pyydä toista valtuutettua käyttäjää lisäämään sinut organisaation tietoihin organisaatioiden rekisteröintijärjestelmässä.Napsauta kohtaa ”My Organisations”.

Voit käyttää organisaatioidesi luetteloa joko

  1. valitsemalla valikosta Organisations menu kohdanMy Organisations tai
  2. napsauttamalla suoraan sivulla olevaa My Organisations -painiketta


Kirjaudu sisään käyttämällä EU Login -tunnuksiasi.

Jos et ole kirjautunut mihinkään Euroopan komission järjestelmään EU Login -tunnuksillasi, sinua pyydetään kirjautumaan sisään. Varmista, että käytät samaa sähköpostiosoitetta, joka liittyy EU login -tietoihin ja organisaation tietoihin, kuten edellä mainittiin. 

Näyttöön tulee luettelo My Organisations.

Näkyviin tulee luettelo organisaatioista, joiden tietoihin sinulla on käyttöoikeus. Siinä näkyvät rekisteröimäsi organisaatiot. 

Avaa organisaation tiedot napsauttamalla Details-sarakkeen sinistä nuolikuvaketta.  

Organisaatioiden rekisteröintijärjestelmässä avautuu organisaatiotietonäyttö. Täällä voit käyttää kaikkia tällä hetkellä saatavilla olevia organisaatiotietoja. Lisätietoja organisaatiotietojen muokkaamisesta saat kirjauduttuasi sisään.

Luettelossa ei näy organisaatioita.
Jos organisaatiotasi ei näy luettelossa, katso yllä olevat ohjeet.