We will upgrade the Confluence Wikis platform.
In the meantime, and report any issue to DIGIT-WIKIS-SUPPORT@ec.europa.eu. You will be able to check new features from the release notes.


Welcome

Welcome - Restricted access

Skip to end of metadata
Go to start of metadata
Uvod

Naslednje strani opisujejo uporabo spletnih prijavnih obrazcev (v nadaljevanju: prijava) za ukrepe programa Evropska solidarnostna enota, ki jih vodijo nacionalne agencije v državah programa https://webgate.ec.europa.eu/web-esc


Pomembno!

Če ste nov uporabnik, morate pred dostopanjem do spletnih prijavnih obrazcev najprej ustvariti račun na spletišču EU Login. Podrobne informacije o nastavitvah spletišča EU Login lahko najdete na strani EU Login Storitev Evropske komisije za preverjanje pristnosti.


Tehnične zahteve in nastavitve, potrebne za uporabo spletnih prijavnih obrazcev

Spletni prijavni obrazci temeljijo na zadnjih standardih spletnih platform. Obrazci podpirajo vse sodobne brskalnike in so bili uspešno preizkušeni na naslednjih brskalnikih:

  • Internet Explorer 11.0
  • Firefox 45.7
  • Chrome 56.0

Spletni prijavni obrazci so spletne aplikacije, zato za delovanje potrebujejo hitro in stabilno povezavo s spletom. Z obrazci ne morete delati brez spletne povezave.

Za zaključek oddaje spletnega prijavnega obrazca boste potrebovali tiskalnik in optični bralnik. Poleg tega potrebujete še bralnik datotek PDF (svetujemo uporabo programa Adobe Reader) za tiskanje, podpis in skeniranje častne izjave.


Pomembno: Ne uporabljajte več zavihkov!

Pri vnosu potrebnih informacij v spletnem prijavnem obrazcu ne uporabljajte več zavihkov in svoje prijave ne odpirajte v več oknih brskalnika. To lahko povzroči težave s funkcijo obrazca za samodejno shranjevanje in privede do izgube podatkov v vaši prijavi.Kako to naredite v orodju


Izberite spletni prijavni obrazec za Evropsko solidarnostno enoto